5 redenen om een vakantie naar IJsland te boeken!


  1. Rust en ruimte. Het toerisme neemt een enorme vlucht. In de zomermaanden zijn er net iets meer buitenlanders in IJsland, dan IJslanders zelf. Maar: dan nog zijn er nog steeds maar een kleine 700.000 mensen in het land op een oppervlakte van 2,5 keer Nederland. Veel rust en ruimte dus!
  2. Natuurschoon. Zo indrukwekkend dat je het eigenlijk niet kunt vertellen, je moet het beleven.
  3. De mensen. IJslanders zijn open, trots en vrolijk. We kennen allemaal de beelden van het IJslands elftal op het EK in Frankrijk nog wel. Mensen zijn behulpzaam en je maakt gemakkelijk contact.
  4. Mooie steden. Reykjavík is bruisend, hip, kunstzinnig en kleinschalig. Maar ook Akureyri in het noorden is een wat grotere aantrekkelijke stad. Van de kleinere steden zijn Stykkishólmur op het prachtige schiereiland Snæfellsnes en Húsavík in het noorden met haar karakteristieke houten kerkje de moeite van een bezoek waard.
  5. Dierenleven. Voor vogelaars is IJsland een walhalla, maar ook voor minder geoefende kijkers is het observeren van papegaaiduikers een geweldige ervaring. En ook IJsland realiseert zich dat je walvissen beter kunt spotten in hun natuurlijke omgeving dan vangen. Zeer de moeite waard!

Tijdens zo’n vakantie kun je ook kennismaken met de producten die IJsland voortbrengt. Een absolute aanrader is Skyr, een soort yoghurt, maar ook een ander zuivelproduct Súrmjólk is erg lekker. Zeker proberen! En zeker ook zijn de vele soorten verse vis en schaaldieren die er gevangen worden een delicatesse!

En als je er dan toch bent, kijk dan ook eens naar de pure gezondheids- en schoonheidsproducten producten van bijvoorbeeld Dropi, Hafkalk, Villimey, Urtasmidjan, Feel IcelandgeoSilica en SagaMedica, die verkrijgbaar zijn bij IJslandopzijnpuurst.nl

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie