Ruilen en retourneren


Bij IJslandopzijnpuurst is het mogelijk om binnen 14 dagen een bestelling te retourneren. In deze periode kun je de bestelling - of een deel daarvan - indien mogelijk in de originele pakket verpakking terugsturen. Gebruikte of reeds geopende artikelen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Zorg dat je ook (een kopie van) de originele pakbon meestuurt. De pakbon is met de bestelling meegezonden. Eventuele opmerkingen met betrekking tot de retour kun je op de pakbon schrijven.

Bij retourneren van producten van IJslandopzijnpuurst graag een mail sturen aan:

info@ijslandopzijnpuurst.nl

Je ontvangt het volledige aankoopbedrag, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. Deze 14 dagen termijn gaat in op het moment dat je de artikelen retour zijn ontvangen.

Verzendkosten worden niet vergoed. Mocht u vanwege de hoogte van het aankoopbedrag geen verzendkosten hebben betaald dan worden de gemaakte verzendkosten bij retournering verrekend met het aankoopbedrag.

Garantie
Op al onze producten is de wettelijk garantie van toepassing.

Beschadigd product
Bij IJslandopzijnpuurst doen wij altijd onze uiterste best om ieder product zo zorgvuldig mogelijk te verpakken. Helaas gebeurt het toch in een enkel geval dat een product beschadigd raakt. Neem in dit geval altijd direct contact op met onze klantenservice.

Klachten
Wij willen natuurlijk tevreden klanten bij IJslandopzijnpuurst en doen ons best om u ten dienste te zijn. Maar mocht een artikel ondanks dat niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of hebt u een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen u graag en staan uiteraard altijd voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie | IJslandopzijnpuurst.nl ©