Silicium - voor goede conditie van huid, haar en nagels

Silica

Geothermische silicium
Uitstekend voor de veerkracht van de huid, voor dik en volumineus haar en sterke nagels

Meer informatie

Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Het is ons streven je bestelling nog dezelfde dag uit te leveren.

Levertijd: 2 weken

Product tijdelijk uitverkocht
Product is tijdelijk niet leverbaar. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is?

Gemiddelde score

10.0/10
10/10
L. de Kramer (Helmond)
Donderdag 08 Juni 2017

Silica is ontstekingsremmend en helpt tegen gewrichtspijn en artrose.

10/10
Philomena Steinfort, orthomoleculair therapeute van AORTA-VISIE ADVIESCENTRUM uit Monster/Westland (Monster)
Zondag 11 September 2016

Na het gebruik van Silicia merkte ik na een aantal weken, met in het begin een hogere dosering, dat mijn klachten van mijn gewrichten bij mijn enkels/hielen minder en minder werden. Fijn om op deze natuurlijke manier van een klacht af te komen. Veel producten zijn op dierlijke basis, Silicia níet! Dit is een mooi alternatief om een kwalitatief zeer goed natuurlijk middel te gebruiken. Zeker de moeite waard om bij gewrichtsklachten toe te passen én ik zal het ook aan mijn eigen patiënten adviseren bij gewrichtsproblemen. Wat mij ook enorm aanspreekt, is, dat het een middel is dat uit een zeer zuiver natuurgebied komt én niet van de andere kant van de wereld maar uit IJsland, een stuk dichter bij Europa!

10/10

Woensdag 06 Juli 2016

Al eerder heb ik supplementen (op schaaldier basis) gebruikt voor gewrichtsklacht. Dit Silica slaat echt aan, ik ben wel gestart met een hogere dosis (2-3 eetlepels p.d.) Wat me opvalt is dat ik helemaal geen maagklachten krijg, iets waar ik wel last van had bij de schaaldier supplementen. Het voelt mild aan.

10/10
Rob Appeldoorn (Nieuwegein)
Zaterdag 18 Juni 2016

Hallo mijn vrouw gebruikt nu een maand de Silica en ze merkt dat ze veel voller haar heeft, bovendien had ze voor het gebruik van silica last van scheurende nagels ook daar heeft ze geen last meer van. echt top spul dat Silica echt een aanrader je krijgt er geen spijt van

Schrijf zelf een review
(Uw emailadres wordt niet getoond bij uw review)
Waardering *

* Verplicht(e) veld(en)

Zoekt u een middel dat uitstekend is voor de veerkracht van de huid, voor dik en volumineus haar en sterke nagels? Dan is het nieuwe Silica perfect geschikt voor u.

 Het belang van silicium verdient beslist meer aandacht en bekendheid dan tot nu toe het geval is. Silicium bevordert de actieve botgroei. Silicium versterkt het bot door dwarsverbindingen te vormen tussen collagene vezels. Het bepaalt mede het verhardingsproces van het bot. Silicium komt in bijna alle weefsels voor maar met name in het skelet, de huid, de aorta, het spierweefsel en het hart. Silicium (silica) is na zuurstof het meest voorkomende element in de aardkorst. Daarnaast bevindt het mineraal zich in water. Doordat planten water opnemen, zijn zij rijk zijn aan silicium. Silicium geeft stevigheid aan planten. Daarom zit silicium vooral in de stengels, naalden, schillen en doppen van planten.

De mens krijgt silicium binnen door het eten van planten en door het drinkwater. Herbivoren (planteneters) blijken dan ook een hogere concentratie silicium in het lichaam te hebben dan carnivoren (vleeseters). In totaal bevindt zich zo'n 7 gram silicium in ons lichaam. De grootste concentraties zijn te vinden in de huid, haren en nagels. Nagels en haren bevatten keratine (hoornstof), waar silicium onderdeel van uitmaakt. Verder bevindt het mineraal zich in het bindweefsel

SILICA IS EEN VOEDINGSSUPPLEMENT

Een geschenk van moeder aarde
Gemaakt in IJsland
Additieven vrij

Schudden voor gebruik

Aanbevolen dagelijkse dosis: 1 eetlepel (10ml) dagelijks
Kan gemixt worden met water of sap

Bevat 300ml

Porties per fles: 30

Mineraal gehalte per fles: Silicium 6000mg / 300ml

Mineraalgehalte per portie: Silicium 200mg / 10ml

Buiten bereik van kinderen houden.

Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Bewaar in de koelkast na openen fles. Houdbaar tot 3 maanden na het openen van de fles.

Silica is een product van
GeoSilica Iceland ehf,
Grænásbraut 506
235 Reykjanesbær
Iceland

geoSilica
Anti aging
Botten & Gewrichten
Huid, Haar & Nagels

Wat is Silica?

Silica is een chemische verbinding bestaande uit het element silicium, een halfgeleider die wordt gebruikt in elektronica en computers, en het element zuurstof. Chemisch is Silica siliciumdioxide met de formule SiO2, maar deze eenvoudige formule vertelt maar een deel van het verhaal omdat Silica gepolymeriseerd is oftewel een kristalstructuur heeft. Silicium is een van de meest voorkomende mineralen op aarde en wordt gevonden in de meeste gesteenten, bijvoorbeeld kwarts en amorfe opalen. Silica is een bron van het element silicium voor het menselijk lichaam.

De oorsprong van geothermische Silica

Geothermisch silicium wordt gevormd wanneer zoet water of zeewater door rotsen en natuurlijke kloven de grond in sijpelt en in contact komt met zeer hete stenen op grote diepte. Het daaruit ontstaande hete water van hoge temperatuur en hoge druk scheidt mineralen zoals silicium van de rotsen. Het warme water met inbegrip van opgeloste mineralen wordt ook wel geothermische vloeistof genoemd. Deze hete vloeistof stijgt op, omdat het minder dicht is dan koude vloeistof, waar het afkoelt en weer naar beneden zakt. Het vormt daarmee het convectieve hydrothermale systeem. De vloeistof die het oppervlak door boorgaten verlaat is vrijwel altijd een tweefasen-mengsel van stoom en vloeistof, waarbij de vloeistof gewoonlijk veel warmer is dan 200 °C.

Deze hete geothermische vloeistof is verzadigd met opgelost silicium in de vorm van kiezelzuur en zodra de vloeistof afkoelt, wordt deze oververzadigd ten opzichte van het kiezelzuur. Als dat gebeurt, polymeriseert het kiezelzuur in kleine polymeren die zich continu vormen en weer oplossen. Onder bepaalde thermodynamische omstandigheden stabiliseren deze kleine polymeren zich en beginnen te groeien zowel als gevolg van verdere polymerisatie als door afzetting van kiezelzuurmoleculen. Dit proces vormt extreem kleine siliciumdeeltjes die vervolgens aggregeren in nog grotere deeltjes. De uiteindelijke grootte van de deeltjes is sterk afhankelijk van het zoutgehalte van de geothermische vloeistof en andere variabelen zoals het koelprofiel. Silicium in deze vorm wordt neergeslagen silicium genoemd en geothermische silicium is de enige natuurlijke bron van neergeslagen silicium.

Stel uw vraag over dit product.

Silicium - voor goede conditie van huid, haar en nagels

* Verplicht(e) veld(en)

Voor u geselecteerd

Astaxanthine voor meer energie

Asta Energy bevat de unieke eigenschappen van Astaxanthine en zorgt voor een energie boost. Het vermindert spierschade en zorgt voor een sneller herstel na intensieve inspanning. Iedere verpakking bevat 60 capsules die na opening 1 tot 2 maanden meegaan.
€34,50

 incl. BTW

Spier- en gewrichtsbalsem 100 ml

Spier en gewricht balsem
Effectieve zalf tegen zwelling, pijn en spanning in spieren en gewrichten.
Product tijdelijk uitverkocht

 

Astaxanthine voor het hart

AstaCardio bevat het krachtige KeyNatura antioxidant; natuurlijke astaxanthine en DHA omega-3 vetzuren die goed zijn voor het hart, gezichtsvermogen en de hersenen. Iedere verpakking bevat 60 capsules die na opening 1 tot 2 maanden meegaan.
€34,50

 incl. BTW

Levertraan capsules met Omega 3 120st

Capsules, 120 stuks
Puur natuurlijke levertraan van kabeljauw. Met Omega-3 en andere vetzuren, zoals het bedoeld is door de natuur. Koud verwerkt en daarom geclassificeerd als “extra virgin oil”
Product tijdelijk uitverkocht

 

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie