Urtasmidjan


Urtasmidjan

Urtasmidjan, IJslandse schoonheid,
Natuurlijke cosmetica,
Een vleugje IJslandse natuur.

Het Kruidenatelier “Urtasmidjan” is een door een IJslandse familie gerund bedrijf, dat sinds 1992 huidproducten zoals crèmes, balsems en oliën produceert, gemaakt van IJslandse helende kruiden en andere natuurlijke en biologische ingrediënten. De productie is gebaseerd op oude tradities, gecombineerd met moderne kennis en onderzoek naar de heilzame eigenschappen van de kruiden.

De kruiden worden met de hand geplukt in het noordelijke deel van IJsland, waar ze in het wild groeien in hun pure, natuurlijke habitat. Alle kruiden die wij uit het buitenland betrekken zijn organisch geteeld en zijn internationaal gecertificeerd.
Urtasmidjan gebruikt voor de productie uitsluitend pure, natuurlijke en organische ingrediënten, te weten ongebleekte bijenwas, cacao- en sheaboter en kruiden omega olie bijv. sleutelbloem-, rozebottel-, granaatappel- en zeewegedoornolie. De kruidenextracten, essences, anti-oxidanten en conserveringsmiddelen zijn alle gemaakt van kruiden, wortelen en pitten. Het zijn dezelfde ingrediënten die ook worden gebruikt bij de productie van biologische en natuurvoeding.  De producten bevatten geen chemische producten, geen parabenen, geen geur- kleur- en smaakstoffen en geen op alcohol of petroleum gebaseerde stoffen zoals vaseline en paraffine. Ze bevatten ook geen dierlijke stoffen.

Tijdens de ontwikkeling en het hele productieproces wordt geen gebruik gemaakt van dierproeven.
Alle producten zijn van begin tot eind met de hand gemaakt.

De producten zijn niet medicinaal en dienen ook niet als zodanig te worden beschouwd. Het zijn 100% natuurlijke gezondheids- of cosmetische producten met biologische en IJslandse wilde kruiden.

Ze zijn een gift van Moeder Natuur
Ze zijn gemaakt met liefde en zorg
Ze zijn een geweldige keuze voor mensen die gaan voor pure, natuurlijke cosmetica
Ze helpen bij het verlichten van verschillende huidproblemen, het verminderen van zwelling en pijnlijke spieren en gewrichten
Het zijn pure IJslandse producten zonder chemische toevoegingen
Ze zijn pure kwaliteit!

Alle producten van Urtasmidjan

 

Hieronder een aantal sfeerfoto's bij het merk Urtasmidjan

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie | IJslandopzijnpuurst.nl ©