Urta Islandica


Urta Islandica

Urta Islandica ehf is een familiebedrijf, gestart in Januari 2013, maar de merknaam Urta Islandica wordt al gebruikt sinds Oktober 2010. Thora Thorisdottir is kunstenares en daarnaast oprichter en eigenaar van het bedrijf  samen met Sigurdur Magnússon en een aantal anderen.

Dochter Lára is ontwerper en ze is het gezicht van het bedrijf. De hele familie wordt ingeschakeld om natuurlijke IJslandse producten te maken van IJslandse kruiden. In de zomer wordt nog meer familie ingezet om de kruiden van het land te halen (bekijk de film van Urta Islandica). Alle kruiden worden met de hand geplukt.

In IJsland groeit een groot aantal unieke kruiden die al vele jaren, al in de tijd van de Vikingen, werden gebruikt als remedie tegen verschillende kwalen. Urta Islandica gebruikt meer dan 70 soorten kruiden en bessen.

Urta Islandica is gespecialiseerd in producten die gemaakt worden van deze IJslandse kruiden. Kruiden uit een omgeving met schone, gezonde lucht en een rotsachtige, onaangetaste bodem. Dé voedingsbodem voor de pure producten zoals kruidenthee, kruidenzout, jam en siroop.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie | IJslandopzijnpuurst.nl ©