Puur gezond Beoordelingen


Lees meer over Puur gezond >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Puur gezond gemiddeld met een 8,9 in de 30 reviews hieronder :

Vloeibare levertraan met Omega 3

Vloeibare levertraan met Omega 3

8 Tine
Dinsdag 24 Januari 2017

Zuivere smaak, hoge voedingswaarde & rauw, onbewerkt,, wel prijzig

Vloeibare levertraan met Omega 3

Vloeibare levertraan met Omega 3

8 Daan
Donderdag 08 Juni 2017

Goed en fijn product!

Vloeibare levertraan met Omega 3

Vloeibare levertraan met Omega 3

8 Jan
Donderdag 08 Juni 2017

Mijn spieren herstellen sneller

Wondbalsem voor huidproblemen 100 ml

Wondbalsem voor huidproblemen 100 ml

10 Willem van Zantvoort
Vrijdag 10 Juni 2016

Al jaren heb ik last van droge voeten en kleine kloofjes in mijn voeten, vooral op de hak. Sedert 6 maanden smeer ik mijn voeten in met Villimey Wound Charm en het resultaat is gewoon goed te noemen: veel zachtere voeten en minder kloofjes. Willem van Zantvoort - Boxtel

Wondbalsem voor huidproblemen 50 ml

Wondbalsem voor huidproblemen 50 ml

9 Maandag 23 Mei 2016

Vorige week was ik een weekend op Kreta voor een trouwerij van een vriend. Ik had hier nog nauwelijks zon gezien en daar hebben we in zwembroek een boottocht gemaakt. Kwam roodverbrand thuis, kon me nauwelijks bewegen. Mijn moeder had wel een middeltje zei ze en kwam met Wound Charm. Geweldig! Pijn was vrijwel direct minder en het voelde als een verademing. Als ik voortaan op vakantie ga neem ik dit spul mee!

Wondbalsem voor huidproblemen 50 ml

Wondbalsem voor huidproblemen 50 ml

10 Willem van Zantvoort
Vrijdag 10 Juni 2016

Al jaren heb ik last van droge voeten en kleine kloofjes in mijn voeten, vooral op de hak. Sedert 6 maanden smeer ik mijn voeten in met Villimey Wound Charm en het resultaat is gewoon goed te noemen: veel zachtere voeten en minder kloofjes. Willem van Zantvoort - Boxtel

Ocean Calcium voor botten en gewrichten

Ocean Calcium voor botten en gewrichten

7 Woensdag 10 Januari 2018

Ik ben een vrouw van 51 jaar, en ben nu met het derde potje bezig en neem dagelijks twee capsules. Sinds vorige maand ben ik ook de silicea vloeibaar erbij gaan gebruiken en deze combinatie bevalt me heel goed. Ik heb vorig jaar een flinke val gemaakt vanuit een hangstoel en daardoor reen breuk in mijn ruggenwervel gekregen. Sindsdien veel pijn in de rug met daarbij ook nog eens osteopenie, en in zeer korte tijd een aantal cm gekrompen. Ik kan zeggen veel minder pijn te hebben en me spieren soepeler voelen en ontspannen. Zal nog altijd wel de nodige rust moeten houden maar het is een gegeven dat het mij echt verlichting geeft. Gezien de maandelijkse kosten die ik eraan heb, wil ik gaan proberen naar 1 capsule te gaan zodat ik er twee maanden mee kan doen in plaats van 1 maand, het is namelijk voor mij wel aan de prijzige kant, en dan denk dan maar zo, beter 1 per dag en 10ml silicea dan helemaal niets. Ben blij dat ik jullie ontdekt heb, en met de fijne adviezen.

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

9 Dinsdag 12 April 2016

Na een paar dagen gebruik van Ocean calm capsules merkte ik al dat ik veel meer energie en focus had. Ik ben toen mijn potje leeg was even gestopt, om te testen of dat verschil maakte. En plaats nu de tweede bestelling omdat ik me duidelijk fitter voelde met de capsules!

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

9 R.v.D.
Woensdag 18 Mei 2016

Al maanden had ik last van een ongemakkelijk gevoel in mijn benen, vooral ’s avonds. Ik heb een staand beroep en vaak zijn mijn benen ’s avonds ook wat dikker dan ’s morgens. Als ik na het eten ga zitten dan begint het vaak, het gevoel dat je niet stil kunt blijven zitten. Mijn huisarts adviseerde me om een stukje te gaan wandelen, maar ik ben na een dag werken natuurlijk hartstikke moe. Een vriendin had gehoord van IJslandse producten die goed waren. We konden het eerst niet vinden maar toen ik de site had gevonden heb ik Ocean Calm besteld en ook meteen Olie van Urta… want ik wilde er vanaf. Ik gebruik de spullen nu 2 weken en het is een wereld van verschil. Ik kan ’s avonds gewoon blijven zitten en heb nergens last van. Mijn benen lijken ook minder dik te worden maar misschien is dat van het inwrijven van de olie. Ben blij met de producten, ik zou alleen wel zorgen dat het gemakkelijker te vinden is.

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

9 Lieke van Dam
Woensdag 18 Mei 2016

Mooie site, mooie foto’s. Ocean Calm helpt bij mij goed voor ontspanning. Ik heb een muisarm en vaak een verkrampt gevoel in mijn nek en mijn rechter schouder. Ik gebruik nu het tweede potje Ocean Calm en heb veel minder klachten

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

8 Daan
Donderdag 08 Juni 2017

Goed en fijn product!

Ocean power capsules voor meer energie

Ocean power capsules voor meer energie

8 Jan
Donderdag 08 Juni 2017

Mijn spieren herstellen sneller!

Ocean Calcium Gold voor botten en gewrichten

Ocean Calcium Gold voor botten en gewrichten

9 Dinsdag 06 Februari 2018

ik vind het een geweldig product, zo dankbaar en blij met jullie actie op de hafkalk supplementen. Heb nu dan ook meteen 2 potten besteld met de actie 2 gratis erbij. 1 + 1 gratis op de ocean calcium gold. Ik moest onlangs bij de huisarts langskomen voor onder andere mijn osteopanie. Zij wou mij iets voorschrijven maar gaf aan al iets te slikken waar ik baat bij heb. Ik moest mijn potje meenemen, en haar reactie was...wij geloven hier niet in, ik kan je wat anders voorschrijven. Uiteraard heb ik dit geweigerd, mijn reactie was daarop, met alle respect maar ik geloof hier wel in. Ik ben echt heel blij dat ik jullie gevonden heb op internet, ik heb laag inkomen en ben dus des te meer blij met jullie actie. SUPER!!!!!

Levertraan capsules met Omega 3 120st

Levertraan capsules met Omega 3 120st

8 Daan
Donderdag 08 Juni 2017

Goed en fijn product!

Levertraan capsules met Omega 3 120st

Levertraan capsules met Omega 3 120st

8 Jan
Donderdag 08 Juni 2017

Mijn spieren herstellen sneller!

Levertraan capsules met Omega 3 120st

Levertraan capsules met Omega 3 120st

10 Alma
Woensdag 31 Januari 2018

Ik ben zo blij dat het koud en zonder gebruik van hexaan, geperst is!

Astaxanthine voor meer energie

Astaxanthine voor meer energie

10 DP
Zaterdag 07 Juli 2018

Als "proefkonijn" heb ik AstaEnergy twee maanden gebruikt. Ik sport veel en heb met de loop der jaren langere hersteltijd nodig en ben vaker stijf. Na een paar weken gebruik van AstaEnergy voelde ik me fitter na flink fietsen en sportschool.

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

10 Dinsdag 17 Mei 2016

Voordat ik SagaPro leerde kennen was frequent urineren een probleem voor mij. Dit hield me erg bezig, zowel tijdens de dag met activiteiten in de buitenlucht en ook 's nachts. SagaPro heeft me enorm geholpen en nu word ik uitgerust wakker.

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

10 Hans
Vrijdag 10 Juni 2016

Ik heb het idee weer terug te keren naar een normaal leven, zonder steeds drang te hebben om naar de WC te gaan en zonder dat het constant in m'n hoofd speelt. het voelt als een bevrijding!

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

9 Jan-Karel van G
Vrijdag 10 Juni 2016

Ik heb nu twee maanden SagaPro gebruikt. Het is IJslands en Saga betekent verhaal volgens mij, maar dit is geen verhaaltje. Het plassen wordt nooit meer zoals vroeger denk ik, maar het is wel veel minder. Ik hoef er 's nachts nu maar 1 keer uit en dat voor mij (en mijn vrouw) echt fijn.

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

10 Richard
Maandag 09 Januari 2017

Saga Pro werkt echt. Sinds ik het gebruik hoef ik niet meer tussen de 10 en 15 keer per dag te plassen. Het is weer zoals het vroeger was. Super!

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

10 Helga
Woensdag 26 April 2017

Ik ben marathonloopster. Moest tijdens wedstrijden vaak twee keer plassen en dat kost dus tijd. Met SagaPro kan ik in 1 keer doorlopen. PR met 5 min. verbeterd!

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

10 Dinsdag 09 Mei 2017

Top product, life changer !

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

10 Ron
Dinsdag 25 Juli 2017

Ik had direct baat. Van 3x per nacht eruit nu kunnen doorslapen tot ongeveer 6 uur. Geweldig product en nog natuurlijk ook!

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

10 Roel
Vrijdag 08 December 2017

Geweldig, direct resultaat. Hoef er in de nacht nog maar 1 x uit, een hele verbetering

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

10 C. de Heer
Woensdag 24 Januari 2018

Ik laat het bij mijn vader bezorgen, hij is de gebruiker en erg happy. Van 3 tot 4x per nacht eruit om te plassen, is dat nu nog maximaal 1x en vaak helemaal niet!

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

10 Sjaak
Woensdag 24 Januari 2018

Heel goed werkend

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

10 Dinsdag 13 Maart 2018

Ik heb die pillen besteld voor de blaas en ik moet zeggen wat ben ik blij dat ik die gekocht heb. Het werkt vanaf het begin en hierdoor is het leven een stuk aangenamer. Ik hoef nu niet meer in de gaten te houden waar er een WC is. Echt een uitkomst, prima spul.

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

9 Hans Horbach
Dinsdag 24 September 2019

Werkelijk ongelooflijk, maar dit product werkt geweldig. Moest ‘s nachts regelmatig uit bed, maar dat is nu verleden tijd. Een absolute aanrader voor mensen met een overactieve blaas.

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie