Dropi

Dropi

De Westfjorden vormen een groot schiereiland in het noordwesten van IJsland gekenmerkt door diepe fjorden, steile bergen, fantastische vogels, schone lucht en rijke visgronden. Goede natuurlijke havens in veel van de fjorden en de nabijheid van visgebieden zijn van vitaal belang voor de lokale economie. “De Westfjorden” is een van de dunst bevolkte gebieden van IJsland en er zijn geen grootschalige industriële bedrijven of vervuilende industrie actief zijn op het schiereiland, dus de Westfjorden is een industrievrije zone. De Westfjorden is een ware natuurlijke parel in het ongerepte land, en is een bezoek zeker waard.

De productie faciliteit van Dropi is gevestigd in Bolungarvík, een klein vissersdorpje op ongeveer 14 kilometer van Ísafjörður aan de Westfjorden. De afstand van de hoofdstad Reykjavik is ongeveer 473 kilometer.

Bolungarvík ligt op een goede plek in de buurt van een overvloed aan visgronden en het is bekend als de oudste vissersgemeenschap in IJsland. Deze kleine stad is ook populair onder toeristen om het wandelen, paardrijden en vogels kijken.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie | IJslandopzijnpuurst.nl ©