Hafkalk

Hafkalk

Hafkalk is een IJslands familiebedrijf, opgericht in 2000 en gevestigd in Bildudalur, een dorp van slechts 200 inwoners in de afgelegen Westfjorden van noordwestelijk IJsland. Bildudalur ligt aan het Arnarfjord, één van de grootste fjorden aan de open wateren van de Noord-Atlantische Oceaan en de bron van de verkalkte rode algen die worden gebruikt gebruikt in de producten. De afbeelding die u ziet u op de labels is het uitzicht vanaf Bildudalur over het fjord. 

Hafkalk produceert alleen voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Al de producten zijn voorzien van natuurlijke ingrediënten uit mariene bronnen, aangevuld met hoogwaardige vitaminen en mineralen om de voordelen van deze unieke bestanddelen te maximaliseren. Geen enkel Hafkalk product bevat vulstoffen of additieven, alleen de zuivere werkzame ingrediënten.

Hafkalk legt de nadruk op kwaliteit. In 2012 werd het bedrijf Tún geaccrediteerd vanwege de uitstekende operationele procedures en productiemethoden. Tún (www.tun.is) is de belangrijkste IJslandse inspectie en certificerings organisatie voor biologische en duurzame productie en gebruik van hulpbronnen. Tún operereert binnen het kader van de Europese regelgeving. Tún wordt vermeld in de officiële EU-register van erkende certificerende instanties voor de biologische productie in de EU en de EER en is lid van IFOAM en door ISAC geaccrediteerd volgens de EN45011 norm voor instanties die productcertificatie-systemen.

8,8
Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

Al maanden had ik last van een ongemakkelijk gevoel in mijn benen, vooral ’s avonds. ...

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

Na een paar dagen gebruik van Ocean calm capsules merkte ik al dat ik veel meer energie...

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

Mooie site, mooie foto’s. Ocean Calm helpt bij mij goed voor ontspanning. Ik heb een ...

Ocean Calcium Gold voor botten en gewrichten

ik vind het een geweldig product, zo dankbaar en blij met jullie actie op de hafkalk su...

Bekijk alle Beoordelingen

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

Draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit door Vitamine B6. Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, onder andere in de benen. 60 Capsules.
€25,75

 incl. BTW

Ocean Calcium Gold voor botten en gewrichten

Een premium product. Optimaal door vitamine D3 en K2 (MK7) samen met vitamine C, magnesium en mangaan. Gunstig voor vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven of in de overgang zijn. 60 Capsules.
€26,90

 incl. BTW

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie | IJslandopzijnpuurst.nl ©