test1 Hafkalk Beoordelingen

Hafkalk Beoordelingen

Hafkalk

Hafkalk is een IJslands familiebedrijf, opgericht in 2000 en gevestigd in Bildudalur, een dorp van slechts 200 inwoners in de afgelegen Westfjorden van noordwestelijk IJsland. Bildudalur ligt aan het Arnarfjord, één van de grootste fjorden aan de open wateren van de Noord-Atlantische Oceaan en de bron van de verkalkte rode algen die worden gebruikt gebruikt in de producten. De afbeelding die u ziet u op de labels is het uitzicht vanaf Bildudalur over het fjord. 

Hafkalk produceert alleen voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Al de producten zijn voorzien van natuurlijke ingrediënten uit mariene bronnen, aangevuld met hoogwaardige vitaminen en mineralen om de voordelen van deze unieke bestanddelen te maximaliseren. Geen enkel Hafkalk product bevat vulstoffen of additieven, alleen de zuivere werkzame ingrediënten.

Hafkalk legt de nadruk op kwaliteit. In 2012 werd het bedrijf Tún geaccrediteerd vanwege de uitstekende operationele procedures en productiemethoden. Tún (www.tun.is) is de belangrijkste IJslandse inspectie en certificerings organisatie voor biologische en duurzame productie en gebruik van hulpbronnen. Tún operereert binnen het kader van de Europese regelgeving. Tún wordt vermeld in de officiële EU-register van erkende certificerende instanties voor de biologische productie in de EU en de EER en is lid van IFOAM en door ISAC geaccrediteerd volgens de EN45011 norm voor instanties die productcertificatie-systemen.


Lees meer over Hafkalk >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Hafkalk gemiddeld met een 7 in de 1 reviews hieronder :

Ocean Calcium voor botten en gewrichten

Ocean Calcium voor botten en gewrichten

2018-01-10

Ik ben een vrouw van 51 jaar, en ben nu met het derde potje bezig en neem dagelijks twee capsules. Sinds vorige maand ben ik ook de silicea vloeibaar erbij gaan gebruiken en deze combinatie bevalt me heel goed. Ik heb vorig jaar een flinke val gemaakt vanuit een hangstoel en daardoor reen breuk in mijn ruggenwervel gekregen. Sindsdien veel pijn in de rug met daarbij ook nog eens osteopenie, en in zeer korte tijd een aantal cm gekrompen. Ik kan zeggen veel minder pijn te hebben en me spieren soepeler voelen en ontspannen. Zal nog altijd wel de nodige rust moeten houden maar het is een gegeven dat het mij echt verlichting geeft. Gezien de maandelijkse kosten die ik eraan heb, wil ik gaan proberen naar 1 capsule te gaan zodat ik er twee maanden mee kan doen in plaats van 1 maand, het is namelijk voor mij wel aan de prijzige kant, en dan denk dan maar zo, beter 1 per dag en 10ml silicea dan helemaal niets. Ben blij dat ik jullie ontdekt heb, en met de fijne adviezen.

Bekijk hier het product Ocean Calcium voor botten en gewrichten >

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie