Actie Kruidencapsules voor een sterk geheugen  58% Kennismakingskorting

Kruidencapsules voor een sterk geheugen

SagaMemo

Sagamemo voor een sterk geheugen, 1 tablet per dag, 30 tabletten per verpakking.

Kruidensupplement dat is ontwikkeld in IJsland door IJslandse wetenschappers.

Verpakking voor 30 dagen.

Meer informatie

  • 100% natuurlijk product op basis van IJslandse kruiden
  • Het beste product voor een sterk geheugen
  • Vermindert de afbraak van belangrijke neurotransmitters

ACTIE! Bijna 60% korting!

Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Het is ons streven je bestelling nog dezelfde dag uit te leveren.
Product tijdelijk uitverkocht
Product is tijdelijk niet leverbaar. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is?

Er zijn nog geen reviews geplaatst, schrijf nu de eerste review!

Schrijf zelf een review
(Uw emailadres wordt niet getoond bij uw review)
Waardering *

* Verplicht(e) veld(en)

SagaMemo kruiden supplement voor een gezonde geest.

SagaMemo is een natuurlijk product dat bestaat uit twee kruiden: Angelica archangelica (de grote engelwortel of aartsengel wortel) en Geranium syvaticum (bosooievaarsbek). Studies hebben aangetoond de de mix van deze kruiden bij muizen helpt voor hun geheugen, waarschijnlijk door de afbraak van belangrijke neurotransmitters te verminderen.

De gezondheid van onze hersenen is een toenemend punt van zorg.

Cognitieve stoornissen en geheugenproblemen zijn enkele van de snelst groeiende gezondheidsproblemen in de wereld. Met een steeds ouder wordende bevolking is de verwachting dat deze problemen vaker zullen voorkomen. Dat is de reden waarom een enorme hoeveelheid onderzoek wordt uitgevoerd op het gebied van cognitieve geneeskunde.

SagaMemo is ontwikkeld met deze problematiek in het achterhoofd en om mensen te helpen de gezondheid van hun hersenen te ondersteunen, met een natuurlijk en wetenschappelijk onderzocht product.

Twee kruiden werken samen

De twee kruiden in SagaMemo bevatten veel werkzame bestanddelen, zoals alle kruiden doen. Wat ze zo interessant maakt is dat ze samen synergie laten zien - dat wil zeggen, ze werken samen en versterken elkaars werking. De wetenschappers van SagaMedica voerden laboratoriumtests uit op de kruiden waaruit blijkt dat bestanddelen van de kruiden samenwerken bij het verminderen van de afbraak van belangrijke neurotransmitters.

En hoe zijn ze over die synergie op neurotransmitter niveau te weten gekomen?

Zoals vaak het geval is in research was het een soort van toeval: “We hadden toevallig twee bio-actieve monsters van deze kruiden op hetzelfde moment beschikbaar en het leek logisch om te zien of zij een synergie effect hadden”, zegt Dr. Steinthor Sigurdsson, SagaMedica’s research directeur.

Verbeterd geheugen bij muizen

Nadat was aangetoond dat de kruiden inderdaad interessant potentieel lieten zien, wilden de onderzoekers nog een stap verder te gaan en bestuderen of het product (SagaMemo) een positief effect op het geheugen van dieren zou kunnen hebben. De muis studie was een succes - de muizen die SagaMemo kregen bleken een beter geheugen te hebben.

Hoe werkt het?

Er werd effect aangetoond op de hoeveelheid van het enzym acetylcholinesterase, dat wil zeggen die verminderde, waardoor er remming op afbraak van acetylcholine optreedt. Acetylcholine is een belangrijke neurotransmitter. Muizen die SagaMemo kregen lieten een beter geheugen zien. Het onderzoek heeft zich tot nu toe beperkt tot muizen. In IJsland worden bij gebruik in de praktijk goede effecten bij mensen gerapporteerd.

SagaMemo, kruidenpreparaat

SagaMemo is een voedingssupplement met Angelica archangelica (de grote engelwortel of aartsengel wortel) en Geranium syvaticum (bosooievaarsbek) extract: 30 mg per tablet. Dicalciumfosfaat, cellulose, Silica, magnesiumstearaat, hypromellose en glycerol.

Gebruik

1-2 tabletten per dag.

Inhoud

Aantal: 30 Tabletten per verpakking

Inname van SagaMemo

  • Neem er 1-2 per dag. Begin met 2 tabletten in de eerste 4 dagen, bekijk daarna of 1 tablet per dag voldoende is. Elke verpakking bevat 30 tabletten.
  • Als u SagaMemo voor het eerst koopt adviseren we 2 tot 3 verpakkingen te kopen om het goed te kunnen uitproberen.
  • U kunt SagaMemo innemen tijdens de maaltijd maar dat is niet noodzakelijk.

Pas op

Niet gebruiken in combinatie met lichttherapie of excessief zonnen. Kan de sensitiviteit van de huid voor licht verhogen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Buiten bereik van kinderen houden, gebruik niet als de verpakking niet intact is. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of in periode van het geven van borstvoeding. Houd u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosis.

Vrij van bekende allergenen.

Bewaren op een droge plek, uit het zonlicht.

SagaMemo wordt geproduceerd door SagaMedica ehf., Krókhálsi 5d, 110 Reykjavík, IJsland

www.sagamedica.is 

SagaMedica
Geheugen
Hersenen
100% natuurlijk product op basis van IJslandse kruiden
Het beste product voor een sterk geheugen
Vermindert de afbraak van belangrijke neurotransmitters

Wetenschappelijk onderzoek naar SagaMemo

De onderzoekers van SagaMedica hebben SagaMemo en de kruiden die het product bevat geruime tijd bestudeerd. Aanvankelijk onderzochten ze hoe de kruiden scheikundig op elkaar reageren in het laboratorium en vonden dat ze feitelijke hoeveelheid acetylcholinesterase verminderen; dat is een enzym dat het niveau van acetylcholine, dat een zeer belangrijke neurotransmitter is, vermindert.

Hoe SagaMemo is ontstaan

SagaMemo is het product van onderzoek binnen het bedrijf SagaMedica. “Jaren geleden zijn we begonnen met het onderzoeken van de IJslandse geneeskrachtige kruiden en hun studies hebben aangetoond dat ze interessante mogelijkheden op vele gebieden hebben. SagaMemo is een voedingssupplement en geen medicijn en dat stelt hen in staat om het op grote schaal op de markt te brengen en het rechtstreeks aan de klant te leveren”, zo stelt dr. Sigurdsson, SagaMedica’s research directeur. Wetenschappelijk onderzoek heeft tot op heden alleen plaatsgevonden bij muizen.

Sigurdsson S and Gudbjarnason S (2007) Inhibition of acetylcholinesterase by extracts and constituents from Angelica archangelica and Geranium sylvaticum. Z Naturforsch 62c: 689-693

Sigurdsson S and Gudbjarnason S (2013) Effect of oral imperatorin on memory in mice. Biochem Biophys Res Commun 441(2):318-320

"Mijn geheugen is sindsdien aanzienlijk verbeterd"

Ik begon SagaMemo te gebruiken vanwege de natuurlijk kruiden. Mijn geheugen is sindsdien aanzienlijk verbeterd en ik heb veel meer energie.

Birglind Hanna Ólafsdottir
57 jaar, Ziekenverzorgster

Stel uw vraag over dit product.

Kruidencapsules voor een sterk geheugen

* Verplicht(e) veld(en)

Voor u geselecteerd

Levertraan capsules met Omega 3 120st

Capsules, 120 stuks
Puur natuurlijke levertraan van kabeljauw. Met Omega-3 en andere vetzuren, zoals het bedoeld is door de natuur. Koud verwerkt en daarom geclassificeerd als “extra virgin oil”
Product tijdelijk uitverkocht

 

Astaxanthine voor meer energie

Asta Energy bevat de unieke eigenschappen van Astaxanthine en zorgt voor een energie boost. Het vermindert spierschade en zorgt voor een sneller herstel na intensieve inspanning. Iedere verpakking bevat 60 capsules die na opening 1 tot 2 maanden meegaan.
€34,50

 incl. BTW

Ocean Calcium voor botten en gewrichten

Helpt de botten gezond te houden. Belangrijk voor het gebit, het zenuwstelsel en een normale spierwerking. Gunstig voor vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven of in de overgang zijn. 60 Capsules.
€21,65

 incl. BTW

Ocean Calcium Gold voor botten en gewrichten

Een premium product. Optimaal door vitamine D3 en K2 (MK7) samen met vitamine C, magnesium en mangaan. Gunstig voor vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven of in de overgang zijn. 60 Capsules.
€26,90

 incl. BTW

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie