Pure voeding

Ten gevolge van de klimatologische omstandigheden en de samenstelling van de bodem moet IJsland de meeste van haar voedingsproducten importeren. Toch komen steeds meer voedingsproducten van eigen bodem en veel van die producten zijn zo puur als het land zelf. Op IJslandopzijnpuurst.nl kunt u genieten van de natuurlijke producten van Urta Islandica.  

Lees verder

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Vanwege de klimatologische omstandigheden en de samenstelling van de bodem importeert IJsland de meeste van haar voedingsproducten, hoewel er onder andere door toepassing van glastuinbouw steeds meer voedingsproducten van eigen bodem komen.

Er is echter een aantal echt specifieke IJslandse producten, met name zuivel producten, die zich in smaak onderscheiden van alles wat we in Nederland aan zuivelproducten hebben, denk aan Skyr (die echt anders smaakt dan de Deense Skyr die tegenwoordig op de Nederlandse markt te koop is) en Súrmjólk.

Er komen recentelijk steeds meer nieuwe producten op de markt met een IJslandse achtergrond die iets bijzonders hebben. We zijn met de producten die u hieronder ziet gestart en deze range breiden we uit door voor u te blijven zoeken naar nieuwe producten die voldoen aan onze criteria; voornamelijk IJslands en puur!

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie | IJslandopzijnpuurst.nl ©