7 weetjes over weerstand


Het is van belang om het lichaam in optimale conditie te houden en ziekteverwerkers tegen te gaan. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de weerstand in ons lichaam?

Wij zetten 7 weetjes op een rij!

-          Je weerstand wordt bepaald door de kracht van je afweersysteem.
-          Weerstand wordt in je lichaam geactiveerd door een samenspel van lymfeklieren, witte bloedcellen en de milt.
-          Factoren die invloed hebben op je weerstand zijn goed algemeen welbevinden (als tegenhanger van bijvoorbeeld stress), voldoende nachtrust maar ook voeding.
-          De winter is bedreigender voor je weerstand dan de zomer, bijvoorbeeld door minder zon (vitamine aanmaak), of door de conditie van de lucht (droog, koud).
-          Je kunt je weerstand beïnvloeden! Gezond leven, dat wil zeggen voldoende rust en gezonde voeding helpen evenals voldoende bewegen.
-          De kans dat je met virussen in aanraking komt wordt kleiner door bijvoorbeeld altijd goed je handen te wassen.
-          Je kunt het lichaam helpen door met name in de winter te zorgen dat je voldoende vitmines binnen krijgt (zei men niet vroeger al: neem levertraan “als de R in de maand is”),            door het eten van verse groenten en fruit of door ook voedingssupplementen te nemen.

Om uw lichaam in optimale conditie te houden kunt u de productenlijn van Dropi gebruiken. Klik hieronder op de link om te bestellen.

Dropi - Levertraan capsules met Omega 3 120st
Dropi - Levertraan capsules met Omega 3 60st
Dropi - Vloeibare levertraan met Omega 3

 

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie