Zuivere visolie van IJsland


Visolie, er is veel over te doen in de media. In oktober 2015 heeft de Keuringsdienst van Waarde er bijvoorbeeld een hele uitzending aan gewijd. Op 11 augustus 2016 is deze vervolgens op tv weer herhaald.


Wij zijn blij met die aandacht, omdat wij er trots op zijn te kunnen zeggen dat de visolie en Krill olie van onze leveranciers zuiver zijn en geen schade aan de natuur toebrengen.

De visolie van Dropi komt van de lever van kabeljauw. De IJslanders hebben zich erop toegelegd alle onderdelen van de vis te gebruiken. Er wordt niets weggegooid, zelfs de huid wordt gebruikt. De vis wordt dan ook niet speciaal gevangen voor de levertraan, het is één van de onderdelen van de vis die wordt verwerkt.

Bewerking

De lever wordt uit de vis verwijderd en op aparte wijze bewerkt. De levertraan wordt namelijk koud bewerkt, waardoor alle ingrediënten zoals vitamine A en D, Omega-3 en andere vetzuren in hun natuurlijke staat en onbewerkt worden verpakt in vloeibare vorm of in capsules. Hierdoor zullen ze niets aan kracht verliezen. Om deze reden geven wij het de kwalificatie “extra virgin”.

Door deze wijze van bereiden wordt het product uiteraard duurder dan producten die deze bewerking niet krijgen en anders worden samengesteld. Echter heeft u wel het beste product dat er te koop is, met het daaraan gekoppelde beste effect.

Krill olie

Voor mensen die problemen hebben met het gebruik van traan van de vis of met allergieën kampen is er ook Krill olie op de markt. Deze wordt gewonnen uit Krill,  de garnaalachtige zeediertjes, zogenaamd dierlijk plankton. Vissen eten krill, daarom is vis zo gezond voor de mens. Door Krill olie als het ware rechtstreeks te winnen, sla je de stap van het winnen van olie uit de vis over.

De visserij op Krill vindt plaats in de schone Antarctische wateren, en staat onder volledige controle van de Commision for the Conservation of the Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR). De visserij op Krill is duurzaam en ecologisch verantwoord. 

 Bij IJslandopzijnpuurst is de extra virgin visolie van Dropi exclusief te koop, evenals Krill olie van Hafkalk. Puur natuur.

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie