Wat is Astaxanthine?


Er wordt steeds meer gepubliceerd over Astaxanthine, reden om er eens nader naar te kijken.

Astaxanthine in negen punten.

 1. Astaxanthine is een antioxidant. Sommigen zeggen zelfs een súper antioxidant die wel 500 keer krachtiger is dan vitamine E.
 2. Hoofdleveranciers van Astaxanthine zijn micro-algen. 
 3. Astaxanthine is een carotenoïde, een kleurstof die niet in water op te lossen is. Astaxanthine, de “kleurstof” dus, zorgt er o.a. voor dat flamingo’s, zalm en garnaal roze zijn. Deze kleurstof zorgt niet alleen voor hun pigment, maar is essentieel voor hun groei en overleving. Daar kan het ons dus ook mee helpen.
 4. Het gaat oxidatieve stress tegen. Oxidatieve stress zorgt er in feite voor dat eigenschappen van cellen kunnen veranderen. Daardoor kunnen bijvoorbeeld kanker, hart- en vaataandoeningen, Alzheimer of diabetes ontstaan. Een super antioxidant als Astaxanthine helpt ons daartegen te beschermen.
 5. Het heeft onder meer een ontstekingsremmende en afweerversterkende werking. Het helpt zelfs leeftijd gerelateerde achteruitgang van het immuunsysteem tegen te gaan.
 6. Astaxanthine helpt tegen vermoeide ogen en voorkomt staar.
 7. Het maakt je huid soepel en is dus een perfect anti-verouderingsmiddel. Er zijn onderzoeken waarbij is aangetoond dat de huid minder droog en ruw was, en er minder fijne lijnen en rimpels te zien waren.
 8. Het bevordert je uithoudingsvermogen. Het vermindert spierschade en zorgt voor een sneller herstel na intensieve inspanning.
 9. Wil je meer weten; Er is een Nederlandstalig boek geschreven over Astaxanthine
  “Astaxanthine de algen antioxidant’ van G.E. Schuitemaker

IJslandse pure Astaxanthine is binnenkort verkrijgbaar bij IJslandopzijnpuurst.nl.

Wilt u op de hoogte worden gehouden over wanneer het beschikbaar is? Bij bestelling krijgt u dan 20% introductie korting!

Hou mij op de hoogte

Werkt deze link niet? Stuur dan een mail naar info@ijslandopzijnpuurst.nl met in het onderwerp "Introductiekorting Astaxanthine".

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie