Verminder de klachten van eczeem


Veel mensen hebben er last van. Behalve het cosmetische aspect is de jeuk die vaak gepaard gaat met eczeem de belangrijkste storende factor voor mensen die er last van hebben. Wat kun je doen?

Wat is eczeem

Wat je ziet is een rode schilferende huid en bultjes. Eczeem is een verzamelnaam voor huidaandoeningen met deze kenmerken. Meestal heb je ook jeuk en dat is vaak het meest hinderlijke voor veel mensen. 

Hoe kom je eraan

De oorzaak is divers, de belangrijkste oorzaken zijn erfelijke aanleg, allergie en uitdroging of overprikkeling van de huid. Een van de bekendste eczemen is ‘zwemmerseczeem’, terwijl dat vreemd genoeg geen eczeem is maar een schimmelinfectie.

Is eczeem besmettelijk

In tegenstelling tot deze schimmelinfectie is eczeem niet besmettelijk. Omdat de oorzaak verschillende achtergronden kan hebben is de aanpak afhankelijk van die oorzaak en moet de bron indien mogelijk worden achterhaald en worden aangepakt.

Wat kun je doen

Wanneer je eczeem hebt is het gebruik van sterk geparfumeerde zeep af te raden en kun je beter producten op oliebasis gebruiken. Voorkom een droge huid en smeer de huid in met huidolie of zalf.

Als je pure, natuurlijke producten gebruikt weet je zeker dat je het beste voor je huid doet met de minste kans op irritatie. Veel mensen die al verschillende producten zonder resultaat hebben geprobeerd, hebben baat bij de pure IJslandse producten van Villimey en Urtasmidjan. Het beste dat IJsland te bieden heeft!

Bekijk onze producten

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie