Testers gezocht!


Update: Inschrijvingen zijn inmiddels gesloten!

 

IJslandopzijnpuurst introduceert binnenkort een nieuw product van het Award winnende bedrijf GeoSilica uit IJsland. Schrijf in voor de test en maak kans op deelname aan het introductie onderzoek.

Silicium is na zuurstof het meest voorkomende element in de aardkorst. Daarnaast bevindt het mineraal zich in water. Doordat planten water opnemen, zijn zij rijk zijn aan silicium. De mens krijgt silicium binnen door het eten van planten en door het drinkwater, maar onder andere door de wijze waarop wij onze gewassen verbouwen (snel groeiend en met meer volume) kan er tekort ontstaan.

De grootste concentraties Silicium zijn te vinden in de huid, haren en nagels. Nagels en haren bevatten keratine (hoornstof), waar silicium onderdeel van uitmaakt. Verder bevindt het mineraal zich in het bindweefsel.

Silicium helpt de normale structuur, elasticiteit en het uiterlijk van huid, haren en nagels te behouden. Voldoende silicium draagt bij aan het behoud van een normale veerkracht van de huid. Dat voel je, èn dat zie je. Het vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. Niet iedereen is van nature gezegend met een bos dik en volumineus haar. Ook dan kan silicium uitkomst bieden. Het mineraal helpt namelijk het volume van het haar te verbeteren. Bovendien kun je silicium gebruiken voor een optimale conditie van je nagels.

De reviews van gebruikers in IJsland zijn zeer positief. GeoSilica is vanaf 15 juni verkrijgbaar in Nederland. We bieden vijf mensen de unieke kans om het product te verkrijgen voordat het op de Nederlandse markt wordt geïntroduceerd. Hebt u problemen met nagels, huid of haar; schrijf u dan in en maak kans op gratis kennismaking met het product. U krijgt dan 3 flesjes GeoSilica thuisgestuurd die u volgens voorschrift gaat gebruiken. Wij vragen u ons te berichten hoe het product u bevalt.

Bekijk hier het product Silica

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie