SagaMedica uit IJsland introduceert een nieuw product


Nieuw: SagaMemo

SagaMemo is een natuurlijk product dat is samengesteld uit twee kruiden; Angelica archangelica en Geranium sylvaticum. Studies, uitgevoerd door SagaMedica, hebben laten zien dat deze mix van kruiden helpt bij het verbeteren van het geheugen van muizen, waarschijnlijk door de afbraak van belangrijke neurotransmitters te verminderen.

Gezondheid van de hersenen is een groeiend probleem

Cognitieve stoornissen en geheugenproblemen zijn enkele van de snelst groeiende gezondheidsproblemen in de wereld. Met een steeds ouder wordende bevolking is de verwachting dat deze problemen vaker zullen voorkomen. Dat is de reden waarom een enorme hoeveelheid onderzoek wordt uitgevoerd op het gebied van cognitieve geneeskunde.

SagaMemo is ontwikkeld met deze problematiek in het achterhoofd en om mensen te helpen de gezondheid van hun hersenen te ondersteunen, met een natuurlijk en wetenschappelijk onderzocht product.

Twee kruiden werken samen

Wat de twee kruiden van SagaMemo zo interessant maakt is dat ze samen synergie laten zien. Dat wil zeggen, ze werken samen en ze versterken elkaars werking. Uit onderzoek blijkt deze combinatie te zorgen voor het verminderen van de afbraak van belangrijke neurotransmitters.

Hoe werkt het?

Er werd effect aangetoond op de hoeveelheid van het enzym acetylcholinesterase, dat wil zeggen die verminderde, waardoor er remming op afbraak van acetylcholine optreedt. Acetylcholine is een belangrijke neurotransmitter. Muizen die SagaMemo kregen lieten een beter geheugen zien. Het onderzoek heeft zich tot nu toe beperkt tot muizen maar in IJsland worden goede effecten bij mensen gerapporteerd.

 

Binnenkort te verkrijgen bij IJslandopzijnpuurst.nl

Je kunt alvast reserveren voor de introductie aanbieding waarbij je bij bestelling van drie verpakkingen (goed voor drie maanden) de eerste maand gratis krijgt.

Reageer door een mail te sturen aan info@ijslandopzijnpuurst.nl , onder vermelding van: “reservering introductie aanbieding SagaMemo” en krijg zo een kennismakingskorting!

SagaMemo kost € 29,90 per verpakking met 30 tabletten (1 per dag).

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie