Recept | Zalm met rabarber chutney


IJslandse Zalm 

Ingrediënten

  • Filet van (bij voorkeur IJslandse) zalm
  • Versgemalen zwarte peper
  • Zeewier- en knoflook zout van Urta Islandica
  • Rabarber chutney met Angelica van Urta Islandica
  • Geroosterde hazelnoot crunch

Bereiding

  • Verwarm de over voor op 180°C.
  • Kruid de zalm met zeewier-knoflook zout en peper.
  • Leg de zalm op de huid op een bakplaat met bakpapier of in een pan met anti aanbakbodem met een ovenbestendig handvat.
  • Bedek de zalm met een laagje Rabarber Chutney.
  • Laat 20-30 minuten in de oven staan tot de zalm goed is en de Rabarber Chutney goudbruin.
  • Strooi de geroosterde hazelnoot over de zalm. Serveer met Rucola, feta kaas, komkommer en tomaten.

Tip: Vers gebakken brood met boter en een toefje zeewier-knoflook zout maken dit gerecht helemaal af.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie | IJslandopzijnpuurst.nl ©