Een boost voor je immuunsysteem met het beste product dat er te krijgen is !


Nu tijdelijk 2 voor de prijs van 1!

Levertraan wordt geassocieerd met de winter en daar zit ook wel wat in omdat we dan minder zon krijgen. Die zon heeft ons lichaam nodig om vitamine D aan te maken. Levertraan compenseert minder licht in de winter omdat het veel vitamine D bevat. Dropi bevat de natuurlijke vitamine D. Dat is te danken aan het ingewikkelde verwerkingsproces. Het proces is zo ingericht dat de kabeljauwlever direct uit de vis wordt gehaald als deze vers aan land is gebracht door kleine vissersbootjes een. Dropi levertraan wordt koud verwerkt en wordt, in tegenstelling tot veel andere soorten, niet sterk verhit. Koken is gebruikelijker, maar dat gaat ten koste gaat van de kwaliteit. Daarom is Dropi een “extra virgin” levertraan en blijven alle natuurlijke ingrediënten behouden.

Dropi bevat natuurlijke vitamine A en D, goed voor tanden en botten en voor een gezond gezichtsvermogen. Zoals bekend is levertraan rijk aan omega-3 vetzuren, die belangrijk zijn voor het behoud van goede gezondheid. Bekend is ook al lang dat Omega-3 vetzuren goed zijn voor hart en bloedvaten en een positieve invloed hebben op de bloeddruk.

Maar wist u dat ons afweersysteem een boost krijgt van levertraan, het hele jaar door?

In IJsland is het (nog steeds) zeer gebruikelijk dat zowel kinderen, volwassenen als ouderen levertraan nemen, niet alleen in de donkere winters. Daar is men ervan overtuigd dat zij onder meer daardoor het oudst ter wereld worden en het gezondst zijn.

Door het ingewikkelde bereidingsproces is Dropi iets duurder dan andere levertranen die gekookt worden en later kunstmatig worden verrijkt met vitaminen. Maar voor je gezondheid en om je fit te voelen wil je toch alleen het beste?

Om u kennis te laten maken met dit fantastisch product zijn de capsules zowel de 60 stuks, als de 120 stuks verpakkingen nu tijdelijk 2 voor de prijs van 1 !

Maak er gebruik van, probeer het en voel u gezonder en fitter !

Ga hier naar de acties

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie