test1 Urtasmidjan Beoordelingen

Urtasmidjan Beoordelingen

Urtasmidjan

Het Kruidenatelier “Urtasmidjan” is een door een IJslandse familie gerund bedrijf, dat sinds 1992 huidproducten zoals crèmes, balsems en oliën produceert, gemaakt van IJslandse helende kruiden en andere natuurlijke en biologische ingrediënten. De productie is gebaseerd op oude tradities, gecombineerd met moderne kennis en onderzoek naar de heilzame eigenschappen van de kruiden.

De kruiden worden met de hand geplukt in het noordelijke deel van IJsland, waar ze in het wild groeien in hun pure, natuurlijke habitat. Alle kruiden die wij uit het buitenland betrekken zijn organisch geteeld en zijn internationaal gecertificeerd. Urtasmidjan gebruikt voor de productie uitsluitend pure, natuurlijke en organische ingrediënten, te weten ongebleekte bijenwas, cacao- en sheaboter en kruiden omega olie bijv. sleutelbloem-, rozebottel-, granaatappel- en zeewegedoornolie. De kruidenextracten, essences, anti-oxidanten en conserveringsmiddelen zijn alle gemaakt van kruiden, wortelen en pitten. Het zijn dezelfde ingrediënten die ook worden gebruikt bij de productie van biologische en natuurvoeding.  De producten bevatten geen chemische producten, geen parabenen, geen geur- kleur- en smaakstoffen en geen op alcohol of petroleum gebaseerde stoffen zoals vaseline en paraffine. Ze bevatten ook geen dierlijke stoffen.

Tijdens de ontwikkeling en het hele productieproces wordt geen gebruik gemaakt van dierproeven. Alle producten zijn van begin tot eind met de hand gemaakt.

De producten zijn niet medicinaal en dienen ook niet als zodanig te worden beschouwd. Het zijn 100% natuurlijke gezondheids- of cosmetische producten met biologische en IJslandse wilde kruiden.

 


Lees meer over Urtasmidjan >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Urtasmidjan gemiddeld met een 9 in de 3 reviews hieronder :

Handcrème voor droge handen en kloven

Handcrème voor droge handen en kloven

Hanneke 2018-01-31

Ruikt fris, trekt goed in de huid en is niet vettig.

Bekijk hier het product Handcrème voor droge handen en kloven >

Spierolie voor reumatische klachten en artritis

Spierolie voor reumatische klachten en artritis

Carla S. 2016-05-18

Jullie mogen het best wat goedkoper maken want ik verdien niet zoveel geld maar het is top. Ik heb reumaklachten en ben altijd aan het smeren en slik soms ook pijnstillers. Fijne olie, het ruikt ook puur vind ik. Ik heb veel minder pijn in mijn knieën en enkels! Ook pas mijn schouder ingesmeerd en dat gaat ook goed. Ik vond het ook leuk om te lezen dat die mevrouw die het maakt het eigenijk in haar eentje doet.

Bekijk hier het product Spierolie voor reumatische klachten en artritis >

Oogbalsem

Oogbalsem

Gerdine 2017-01-24

zuiver en puur, werkt goed bij eczeem rond de ogen en zeer droge oogleden

Bekijk hier het product Oogbalsem >

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie