test1 SagaMedica Beoordelingen

SagaMedica Beoordelingen

SagaMedica

SagaMedica is een producent van hoog gekwalificeerde natuurlijke gezondheidsproducten. Het bedrijf werd opgericht na jaren van onderzoek van IJslandse medicinale kruiden. Het is één van de snelst groeiende bedrijven in de IJslandse natuurlijke producten industrie.

  • Een toonaangevende producent van natuurlijke producten.
  • Opgericht in 2000 na bijna 10 jaar van onderzoek op de Universiteit van IJsland.
  • Gericht op het worden van marktleider op het gebied van natuurlijke producten uit Noordelijke medicinale kruiden.


Lees meer over SagaMedica >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van SagaMedica gemiddeld met een 9,91 in de 11 reviews hieronder :

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

2016-05-17

Voordat ik SagaPro leerde kennen was frequent urineren een probleem voor mij. Dit hield me erg bezig, zowel tijdens de dag met activiteiten in de buitenlucht en ook 's nachts. SagaPro heeft me enorm geholpen en nu word ik uitgerust wakker.

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Hans 2016-06-10

Ik heb het idee weer terug te keren naar een normaal leven, zonder steeds drang te hebben om naar de WC te gaan en zonder dat het constant in m'n hoofd speelt. het voelt als een bevrijding!

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Jan-Karel van G 2016-06-10

Ik heb nu twee maanden SagaPro gebruikt. Het is IJslands en Saga betekent verhaal volgens mij, maar dit is geen verhaaltje. Het plassen wordt nooit meer zoals vroeger denk ik, maar het is wel veel minder. Ik hoef er 's nachts nu maar 1 keer uit en dat voor mij (en mijn vrouw) echt fijn.

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Richard 2017-01-09

Saga Pro werkt echt. Sinds ik het gebruik hoef ik niet meer tussen de 10 en 15 keer per dag te plassen. Het is weer zoals het vroeger was. Super!

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Helga 2017-04-26

Ik ben marathonloopster. Moest tijdens wedstrijden vaak twee keer plassen en dat kost dus tijd. Met SagaPro kan ik in 1 keer doorlopen. PR met 5 min. verbeterd!

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

2017-05-09

Top product, life changer !

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Ron 2017-07-25

Ik had direct baat. Van 3x per nacht eruit nu kunnen doorslapen tot ongeveer 6 uur. Geweldig product en nog natuurlijk ook!

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Roel 2017-12-08

Geweldig, direct resultaat. Hoef er in de nacht nog maar 1 x uit, een hele verbetering

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

C. de Heer 2018-01-24

Ik laat het bij mijn vader bezorgen, hij is de gebruiker en erg happy. Van 3 tot 4x per nacht eruit om te plassen, is dat nu nog maximaal 1x en vaak helemaal niet!

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Sjaak 2018-01-24

Heel goed werkend

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Kruidencapsules voor een sterke blaas

Kruidencapsules voor een sterke blaas

2018-03-13

Ik heb die pillen besteld voor de blaas en ik moet zeggen wat ben ik blij dat ik die gekocht heb. Het werkt vanaf het begin en hierdoor is het leven een stuk aangenamer. Ik hoef nu niet meer in de gaten te houden waar er een WC is. Echt een uitkomst, prima spul.

Bekijk hier het product Kruidencapsules voor een sterke blaas >

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie