Pure schoonheid Beoordelingen


Lees meer over Pure schoonheid >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Pure schoonheid gemiddeld met een 9,8 in de 12 reviews hieronder :

Oogbalsem

Oogbalsem

8 Gerdine
Dinsdag 24 Januari 2017

zuiver en puur, werkt goed bij eczeem rond de ogen en zeer droge oogleden

Handcrème voor droge handen en kloven

Handcrème voor droge handen en kloven

10 Hanneke
Woensdag 31 Januari 2018

Ruikt fris, trekt goed in de huid en is niet vettig.

Spierolie voor reumatische klachten en artritis

Spierolie voor reumatische klachten en artritis

9 Carla S.
Woensdag 18 Mei 2016

Jullie mogen het best wat goedkoper maken want ik verdien niet zoveel geld maar het is top. Ik heb reumaklachten en ben altijd aan het smeren en slik soms ook pijnstillers. Fijne olie, het ruikt ook puur vind ik. Ik heb veel minder pijn in mijn knieën en enkels! Ook pas mijn schouder ingesmeerd en dat gaat ook goed. Ik vond het ook leuk om te lezen dat die mevrouw die het maakt het eigenijk in haar eentje doet.

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

10 Yvonne
Woensdag 25 Januari 2017

Ik ben net de 40 gepasseerd en al jaren probeer ik mijn huidrimpels te bestrijden met voornamelijk crèmes. De inside out theorie van dit product vond ik wel een eyeopener. Ik gebruik het nu drie maanden en heb echt het gevoel dat mijn huid beter aanvoelt en dat ik weer meer bekijks heb.

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

10 Monique
Maandag 09 Januari 2017

Maak nu al weken een smoothy, zoals in het filmpje en voel me supergoed! Dank voor de tip!

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

10 Marlies
Maandag 23 Januari 2017

Goed te mixen met sapje. Beste manier van collageen inname. Zichtbaar resultaat. Ik beveel dit product zeker aan bij mijn vrienden

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

10 Anioniem
Maandag 23 Januari 2017

Goede verbetering bij droog haar. Naar aanleiding van uw vraag; Ik beveel het product zeker aan bij mijn vrienden!

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

10 Eline
Woensdag 25 Januari 2017

Lang heb ik gevonden dat mijn huid er nog goed mee door kon. Met 40 jaar merk ik nu toch dat de zwaartekracht zijn intrede gedaan heeft, wat zich uit in een minder strakke huid. Vooral in de zonloze wintertijd kon ik wel een boost gebruiken. Bij Ijsland op zijn puurst kocht ik Collageenpoeder dat er veelbelovend uitzag. Eerlijk gezegd duurde het even voordat ik effect zag maar na een ruime maand was er wel degelijk een verschil te merken. De tijd daaropvolgend verbeterde mijn huid nog meer. Zeker aan te raden!

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

10 Anne
Maandag 20 Maart 2017

Goed idee die Smoothie! Lekker en gezond. Ik ben net begonnen en laat nog weten wat de collageen poeder doet voor mijn huid.

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

10 L. de Kramer
Donderdag 08 Juni 2017

-

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

10 Victor
Donderdag 08 Juni 2017

Super!! Het heeft mijn collageen schade (bijwerkingen van medicijnen) goed hersteld!

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

10 Anne
Donderdag 24 Augustus 2017

Ik gebruik Feel Iceland vanaf maart. Ik heb een moeilijke huid, snel kleine pukkeltjes en zo. Mijn huid voelt echt fijner aan en ik heb veel minder vaak "oneffenheden". Ik ben er blij mee!

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie