test1 Feel Iceland Beoordelingen

Feel Iceland Beoordelingen

Feel Iceland

Feel Iceland werd opgericht in 2013 om de ideeën over een werkelijk andere benadering van premium huidverzorging te ontwikkelen. Gevestigd in Reykjavík IJsland, maakt Feel Iceland gebruik van pure ingrediënten die afkomstig uit de zuivere oceaan rondom IJsland.

Collageen is essentieel voor het versterken van de bloedvaten en het geeft de huid zijn elasticiteit en sterkte. De degradatie van collageen veroorzaakt rimpels en andere huid- problemen. De ontwikkelde producten zijn niet alleen voor uitwendig gebruik, maar moeten ook woden ingenomen, voor betere resultaten. Een unieke “outside in en inside out benadering”.

Ankra's team bestaat uit drie vrouwen met een verschillende achtergrond die elkaar aanvullen vanuit hun eigen expertgebieden en ervaring. Waar zij zich voor inspannen is dat ook u IJsland kan voelen; Feel Iceland!


Lees meer over Feel Iceland >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Feel Iceland gemiddeld met een 10 in de 9 reviews hieronder :

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Yvonne 2017-01-25

Ik ben net de 40 gepasseerd en al jaren probeer ik mijn huidrimpels te bestrijden met voornamelijk crèmes. De inside out theorie van dit product vond ik wel een eyeopener. Ik gebruik het nu drie maanden en heb echt het gevoel dat mijn huid beter aanvoelt en dat ik weer meer bekijks heb.

Bekijk hier het product Poeder collageen voor elasticiteit van de huid >

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Monique 2017-01-09

Maak nu al weken een smoothy, zoals in het filmpje en voel me supergoed! Dank voor de tip!

Bekijk hier het product Poeder collageen voor elasticiteit van de huid >

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Marlies 2017-01-23

Goed te mixen met sapje. Beste manier van collageen inname. Zichtbaar resultaat. Ik beveel dit product zeker aan bij mijn vrienden

Bekijk hier het product Poeder collageen voor elasticiteit van de huid >

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Anioniem 2017-01-23

Goede verbetering bij droog haar. Naar aanleiding van uw vraag; Ik beveel het product zeker aan bij mijn vrienden!

Bekijk hier het product Poeder collageen voor elasticiteit van de huid >

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Eline 2017-01-25

Lang heb ik gevonden dat mijn huid er nog goed mee door kon. Met 40 jaar merk ik nu toch dat de zwaartekracht zijn intrede gedaan heeft, wat zich uit in een minder strakke huid. Vooral in de zonloze wintertijd kon ik wel een boost gebruiken. Bij Ijsland op zijn puurst kocht ik Collageenpoeder dat er veelbelovend uitzag. Eerlijk gezegd duurde het even voordat ik effect zag maar na een ruime maand was er wel degelijk een verschil te merken. De tijd daaropvolgend verbeterde mijn huid nog meer. Zeker aan te raden!

Bekijk hier het product Poeder collageen voor elasticiteit van de huid >

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Anne 2017-03-20

Goed idee die Smoothie! Lekker en gezond. Ik ben net begonnen en laat nog weten wat de collageen poeder doet voor mijn huid.

Bekijk hier het product Poeder collageen voor elasticiteit van de huid >

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

L. de Kramer 2017-06-08

-

Bekijk hier het product Poeder collageen voor elasticiteit van de huid >

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Victor 2017-06-08

Super!! Het heeft mijn collageen schade (bijwerkingen van medicijnen) goed hersteld!

Bekijk hier het product Poeder collageen voor elasticiteit van de huid >

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Poeder collageen voor elasticiteit van de huid

Anne 2017-08-24

Ik gebruik Feel Iceland vanaf maart. Ik heb een moeilijke huid, snel kleine pukkeltjes en zo. Mijn huid voelt echt fijner aan en ik heb veel minder vaak "oneffenheden". Ik ben er blij mee!

Bekijk hier het product Poeder collageen voor elasticiteit van de huid >

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie