Ocean power capsules voor meer energie

Hafkalk Ocean Power

Zeer geschikt voor sporters. Draagt bij aan een goede energievoorziening in de spieren. Vermindering van vermoeidheid, ondersteunt afweer. 60 Capsules.

Meer informatie

Levertijd: 3 weken

Product is tijdelijk niet leverbaar. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is?

Krachtige minerale ondersteuningsformule
Voor een gezonde energiestofwisseling

  • Deze samenstelling is zeer geschikt voor sporters
  • Draagt bij aan een goede energievoorziening in de spieren door Vitamine B6
  • Samen met vitamine C en magnesium, zorgt vitamine B6 voor vermindering van vermoeidheid
  • Zink ondersteunt de afweer van het lichaam
  • Ocean power voor meer energie!

Oceaan Power – Krachtige vitamine-mineraal combinatie

Ocean Power is een energieke mineraal ondersteuningsformule met natuurlijk mariene magnesium-extract en biologisch beschikbaar zink-L-aspartaat. Ocean Power bevat ook vitamine C en vitamine B6 in zijn actieve vorm die in tegenstelling tot andere vormen geen omzetting door de lever behoeft. De ingrediënten van Ocean Power werken allemaal samen voor een ​​gezonde en stabiele energiestofwisseling.

Marine Magnesium - Natuurlijk potent

De mariene magnesium gebruikt in Ocean Power is een van de meest doeltreffende bekende natuurlijke bronnen van magnesium en wordt geëxtraheerd in een langzaam, volledig natuurlijk proces. Magnesium is essentieel voor normale spier- en zenuwfuncties en dient als een cofactor voor meer dan 300 enzymen betrokken bij biologische processen. Een tekort aan magnesium kan leiden tot vermoeidheid en stress, en aangepaste inname kan daarom energie en rust bevorderen. Magnesium is niet in het lichaam opgeslagen en moet dagelijks worden bijgevuld. Magnesium deficiëntie wordt geassocieerd met vele stoornissen, waaronder:

  • Depressie en angst
  • Diabetes
  • Spasmen en krampen
  • Cardiovasculaire aandoeningen
  • Hoge bloeddruk

Zink-L-Aspartaat

Ocean Power bevat zink-L-aspartaat, een natuurlijk voorkomende leveringsvorm van de micro mineraal zink. Deze vorm van zink is populair wegens zijn biobeschikbaarheid evenals zijn zachte werking op het maagdarmkanaal. Zink is aanwezig in elk orgaan, weefsel en vocht in het lichaam en speelt een belangrijke rol in vele basisfuncties, zoals eiwitsynthese, energiemetabolisme, hormoon-schaal onderhoud en regulering van de eetlust, smaak, geur en stress. Zink is betrokken bij de synthese, opslag en afgifte van insuline en studies hebben gesuggereerd dat zink een gunstige werking heeft op insulineresistentie en glucose en lipidenprofiel bij patiënten met diabetes of metabool syndroom.

L-aspartaat is een glycogenisch aminozuur dat men in kleine hoeveelheden aantreft in lichaamsvloeistoffen, en speelt een rol in energie productie via de stofwisseling in de Krebs-cyclus. L-aspartaat is volgens sommigen effectief als supplement voor het verbeteren en verhogen van het uithoudingsvermogen en het verminderen van vermoeidheid bij atleten.

P5P - De meest actieve vorm van vitamine B6

Hafkalk ehf. gebruikt alleen vitamine B6 in zijn actieve vorm, pyridoxaal-5-fosfaat (P5P), die niet conversie door de lever behoeven zoals andere voorkomende vormen van de vitamine. Hierdoor wordt gedacht P5P minder stress betekent voor de lever en wordt het ook verondersteld beter beschikbaar te zijn dan andere biologische bronnen. Vitamine B6 is betrokken bij eiwit en koolhydraat stofwisseling en speelt een vitale rol in het vermogen van het lichaam energie uit voedsel op te slaan en te gebruiken. Vitamine B6 is ook belangrijk voor het normale zuurstoftransport doordat het de bloedglucose binnen het normale bereik houdt.

Vitamine C - Een krachtige antioxidant

Vitamine C is een essentiële voedingsstof voor het menselijk lichaam en ​​milde deficiëntie is verbonden met abnormale lethargie, vermoeidheid en botpijn. In ernstige gevallen kan het ook scheurbuik, spier- en gewrichtspijn met verslechterende gezondheid van de botten, en het verlies van het kraakbeen veroorzaken. Vitamine C wordt gedacht magnesium en vitamine B absorptie te verhogen en is ook nodig voor de synthese van collageen, het belangrijkste eiwit in bot- en kraakbeen, en daarbij geeft het onze huid zijn elasticiteit. Vitamine C is een krachtige antioxidant en er wordt geopperd dat antioxidanten prestaties kunnen verbeteren door het opruimen van radicalen tijdens inspanning.

https://www.ijslandopzijnpuurst.nl/blog/vitamine-en-mineraaltekorten-bij-topsporters/Marine magnesium, zink, vitamines B6 en C
Krachtige vitamine en mineraal combinatie

Samenstelling per dagelijkse dosis (2 vegetarische capsules): ADH*
Magnesium (uit marine-extract) 400 mg 107%
Vitamine C (ascorbinezuur) 392 mg 490%
Zink (als L-aspartaat) 20 mg 200%
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 10 mg 714%


Ingrediënten: mineralen, vitaminen, HPMC (vegetarische capsulehuls) .

Allergie informatie: geen bekende allergenen

Aanbevolen dagelijkse dosering: 1 tot 2 vegetarische capsules per dag bij de maaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering (ADH).

Hafkalk
Bloedsuikerspiegel
Spieren
Vermoeidheid
Vitaliteit & Energie

Gemiddelde score

8.0/10
8/10
Jan (Nuenen)
Donderdag 08 Juni 2017

Mijn spieren herstellen sneller!

Schrijf zelf een review
(Uw emailadres wordt niet getoond bij uw review)
Waardering *

* Verplicht(e) veld(en)

Stel uw vraag over dit product.

Ocean power capsules voor meer energie

* Verplicht(e) veld(en)

Voor u geselecteerd

Helende balsem voor huidproblemen

Voor allerlei huidproblemen zoals littekens, brandwonden, zonnebrand, zonneallergie, allerlei types huiduitslag, extreem droge huid en aambeien.
€29,50

 incl. BTW

Kruidencapsules voor een sterke blaas

SagaPro, voor een sterke blaas, 1 tablet per dag, 30 tabletten per verpakking Ondersteunt een goed milieu in de blaas. Kruiden supplement dat is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten Verpakking voor 30 dagen
€29,75

 incl. BTW

Wondbalsem voor huidproblemen 100 ml

Wond balsem
Effectief bij kleine snijwonden en andere kleine huidproblemen. Helpt uitstekend bij zonverbranding.
€44,50 €39,90

incl. BTW

uw voordeel €4,60

Ocean Calcium voor botten en gewrichten

Helpt de botten gezond te houden. Belangrijk voor het gebit, het zenuwstelsel en een normale spierwerking. Gunstig voor vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven of in de overgang zijn. 60 Capsules.
€21,65

 incl. BTW

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie