Navulverpakking Ocean power capsules voor meer energie (120 st.)

Hafkalk Ocean Power

Zeer geschikt voor sporters. Draagt bij aan een goede energievoorziening in de spieren. Vermindering van vermoeidheid, ondersteunt afweer. Navulverpakking bevat 120 Capsules.

Meer informatie

Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Het is ons streven je bestelling nog dezelfde dag uit te leveren.
€26,90 (incl. BTW)

Bestellen

Geen verzendkosten bij een bestelling boven de €50,-

 • Snelle bezorging met PostNL

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Veilig shoppen met SSL

 • Afrekenen met iDeal en MisterCash

Vragen over het product?
info@ijslandopzijnpuurst.nl (of via de chat)

Er zijn nog geen reviews geplaatst, schrijf nu de eerste review!

Schrijf zelf een review
(Uw emailadres wordt niet getoond bij uw review)
Waardering *

* Verplicht(e) veld(en)

Krachtige minerale ondersteuningsformule
Voor een gezonde energiestofwisseling

 • Deze samenstelling is zeer geschikt voor sporters
 • Draagt bij aan een goede energievoorziening in de spieren door Vitamine B6
 • Samen met vitamine C en magnesium, zorgt vitamine B6 voor vermindering van vermoeidheid
 • Zink ondersteunt de afweer van het lichaam
 • Ocean power voor meer energie!

Oceaan Power – Krachtige vitamine-mineraal combinatie

Ocean Power is een energieke mineraal ondersteuningsformule met natuurlijk mariene magnesium-extract en biologisch beschikbaar zink-L-aspartaat. Ocean Power bevat ook vitamine C en vitamine B6 in zijn actieve vorm die in tegenstelling tot andere vormen geen omzetting door de lever behoeft. De ingrediënten van Ocean Power werken allemaal samen voor een ​​gezonde en stabiele energiestofwisseling.

Marine Magnesium - Natuurlijk potent

De mariene magnesium gebruikt in Ocean Power is een van de meest doeltreffende bekende natuurlijke bronnen van magnesium en wordt geëxtraheerd in een langzaam, volledig natuurlijk proces. Magnesium is essentieel voor normale spier- en zenuwfuncties en dient als een cofactor voor meer dan 300 enzymen betrokken bij biologische processen. Een tekort aan magnesium kan leiden tot vermoeidheid en stress, en aangepaste inname kan daarom energie en rust bevorderen. Magnesium is niet in het lichaam opgeslagen en moet dagelijks worden bijgevuld. Magnesium deficiëntie wordt geassocieerd met vele stoornissen, waaronder:

 • Depressie en angst
 • Diabetes
 • Spasmen en krampen
 • Cardiovasculaire aandoeningen
 • Hoge bloeddruk

Zink-L-Aspartaat

Ocean Power bevat zink-L-aspartaat, een natuurlijk voorkomende leveringsvorm van de micro mineraal zink. Deze vorm van zink is populair wegens zijn biobeschikbaarheid evenals zijn zachte werking op het maagdarmkanaal. Zink is aanwezig in elk orgaan, weefsel en vocht in het lichaam en speelt een belangrijke rol in vele basisfuncties, zoals eiwitsynthese, energiemetabolisme, hormoon-schaal onderhoud en regulering van de eetlust, smaak, geur en stress. Zink is betrokken bij de synthese, opslag en afgifte van insuline en studies hebben gesuggereerd dat zink een gunstige werking heeft op insulineresistentie en glucose en lipidenprofiel bij patiënten met diabetes of metabool syndroom.

L-aspartaat is een glycogenisch aminozuur dat men in kleine hoeveelheden aantreft in lichaamsvloeistoffen, en speelt een rol in energie productie via de stofwisseling in de Krebs-cyclus. L-aspartaat is volgens sommigen effectief als supplement voor het verbeteren en verhogen van het uithoudingsvermogen en het verminderen van vermoeidheid bij atleten.

P5P - De meest actieve vorm van vitamine B6

Hafkalk ehf. gebruikt alleen vitamine B6 in zijn actieve vorm, pyridoxaal-5-fosfaat (P5P), die niet conversie door de lever behoeven zoals andere voorkomende vormen van de vitamine. Hierdoor wordt gedacht P5P minder stress betekent voor de lever en wordt het ook verondersteld beter beschikbaar te zijn dan andere biologische bronnen. Vitamine B6 is betrokken bij eiwit en koolhydraat stofwisseling en speelt een vitale rol in het vermogen van het lichaam energie uit voedsel op te slaan en te gebruiken. Vitamine B6 is ook belangrijk voor het normale zuurstoftransport doordat het de bloedglucose binnen het normale bereik houdt.

Vitamine C - Een krachtige antioxidant

Vitamine C is een essentiële voedingsstof voor het menselijk lichaam en ​​milde deficiëntie is verbonden met abnormale lethargie, vermoeidheid en botpijn. In ernstige gevallen kan het ook scheurbuik, spier- en gewrichtspijn met verslechterende gezondheid van de botten, en het verlies van het kraakbeen veroorzaken. Vitamine C wordt gedacht magnesium en vitamine B absorptie te verhogen en is ook nodig voor de synthese van collageen, het belangrijkste eiwit in bot- en kraakbeen, en daarbij geeft het onze huid zijn elasticiteit. Vitamine C is een krachtige antioxidant en er wordt geopperd dat antioxidanten prestaties kunnen verbeteren door het opruimen van radicalen tijdens inspanning.

https://www.ijslandopzijnpuurst.nl/blog/vitamine-en-mineraaltekorten-bij-topsporters/Marine magnesium, zink, vitamines B6 en C
Krachtige vitamine en mineraal combinatie

Samenstelling per dagelijkse dosis (2 vegetarische capsules): ADH*
Magnesium (uit marine-extract) 400 mg 107%
Vitamine C (ascorbinezuur) 392 mg 490%
Zink (als L-aspartaat) 20 mg 200%
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 10 mg 714%


Ingrediënten: mineralen, vitaminen, HPMC (vegetarische capsulehuls) .

Allergie informatie: geen bekende allergenen

Aanbevolen dagelijkse dosering: 1 tot 2 vegetarische capsules per dag bij de maaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering (ADH).

Hafkalk
Bloedsuikerspiegel
Spieren
Vermoeidheid
Vitaliteit & Energie

Stel uw vraag over dit product.

Navulverpakking Ocean power capsules voor meer energie (120 st.)

* Verplicht(e) veld(en)

Voor u geselecteerd

Ocean power capsules voor meer energie

Zeer geschikt voor sporters. Draagt bij aan een goede energievoorziening in de spieren. Vermindering van vermoeidheid, ondersteunt afweer. 60 Capsules.
€26,90

 incl. BTW

Wondbalsem voor huidproblemen 100 ml

Wond balsem
Effectief bij kleine snijwonden en andere kleine huidproblemen. Helpt uitstekend bij zonverbranding.
€44,50 €22,25

incl. BTW

uw voordeel €22,25

Balsem tegen huiduitslag op handen en voeten 100 ml

Voet balsem
Beschermt en vermindert de verspreiding van de schimmelinfectie.
€44,50 €22,25

incl. BTW

uw voordeel €22,25

Navulverpakking Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid (120 st.)

Draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit door Vitamine B6. Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, onder andere in de benen. 120 Capsules.
€25,75

 incl. BTW

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie