Navulverpakking Ocean Calcium Gold voor botten en gewrichten (120 st.)

Hafkalk Ocean Calcium Gold

Een premium product. Optimaal door vitamine D3 en K2 (MK7) samen met vitamine C, magnesium en mangaan. Gunstig voor vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven of in de overgang zijn. Navulverpakking bevat 120 Capsules.

Meer informatie

 • Additieven vrij
 • Gunstig voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of in de overgang zijn
Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Het is ons streven je bestelling nog dezelfde dag uit te leveren.
€26,90 (incl. BTW)

Bestellen

Geen verzendkosten bij een bestelling boven de €50,-

 • Snelle bezorging met PostNL

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Veilig shoppen met SSL

 • Afrekenen met iDeal en MisterCash

Vragen over het product?
info@ijslandopzijnpuurst.nl (of via de chat)

Er zijn nog geen reviews geplaatst, schrijf nu de eerste review!

Schrijf zelf een review
(Uw emailadres wordt niet getoond bij uw review)
Waardering *

* Verplicht(e) veld(en)

Een eerste klas botondersteunende formule
Goed voor botten en gewrichten

 • Een premium product
 • Uit de Calciumrijke rode alg
 • Optimale biologische beschikbaarheid door vitamine D3 en K2 (MK7) samen met vitamine C
 • De beste combinatie voor het beste resultaat
 • Gunstig voor vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven of in de overgang zijn
 • Vrij van additieven

Eerste klas botondersteuning

Oceaan Calcium Gold is een gecertificeerd natuurlijk product en bevat gecalcificeerde Rode Algen uit Noord-West IJsland. Om een optimale biologische beschikbaarheid en de juiste opname van calcium te verzekeren, is Ocean Calcium Gold versterkt met vitamine D3 en K2 (MK7) samen met vitamine C, magnesium en mangaan voor extra effect. 

Gecalcificeerde Rode Alg – Een unieke minerale bron

Tijdens de groeifase absorbeert de verkalkte rode alg essentiële mineralen uit de zee, waardoor Ocean Calcium zijn complexe mix van mineralen en sporenelementen verkrijgt. De unieke natuurlijk poreuze honingraatstructuur van de rode algen zorgt voor langzame en effectieve afgifte van calcium. Het  verhoogt de biobeschikbaarheid en botabsorptie en daarmee gebruik door het lichaam verbetert.

Verkalkte rode algen bevatten meer dan 30 procent zuiver calcium, plus ongeveer 2,5 procent magnesium en 72 andere sporenelementen, zoals jodium, boor, kobalt, ijzer, mangaan, zink en koper. De unieke minerale matrix en onderscheidende fysieke structuur van Lithothamnion rode algen bevordert bot-mineraal gehalte en verbetert de bot integriteit.

Vitamine D3 en K2 -  een dynamisch duo

Het belang van vitamine D voor goede opname van calcium is bekend. Vitamine D is betrokken bij de productie van bot producerende cellen en verhoogt de synthese van calcium-bindende eiwitten. Bij gebrek aan vitamine D, wordt de opname van calcium dus verminderd. Hoewel veel studies hebben aangetoond dat de westerse bevolking een tekort heeft aan vitamine D, is nieuwe literatuur steeds gericht op het belang van vitamine K2 in aanvulling op vitamine D en calcium. Vitamine K2 is een cofactor voor het activeren van de botopbouw-eiwit osteocalcine, een belangrijk eiwit dat calcium bindt met de extracellulaire matrix hydroxyapatiet van het bot. Osteocalcine moet worden geactiveerd om deze taak te vervullen, en vitamine K is de enige activator. Dus zijn calcium, vitamine D en vitamine K2 even belangrijk, en ze werken samen om de gezondheid van het bot te verbeteren: Calcium als het bot bouwsteen, vitamine D om absorptie van calcium uit de darm te verhogen en om productie van bot-producerende cellen te verhogen, en vitamine K2 voor het opnemen calcium in de botstructuren en om arteriële calcificatie te voorkomen. Oceaan calcium bevat vitamine D3, de belangrikste vitamine D bron en menachinon-7 (MK-7) vitamine K2.

Vitamine C, Magnesium en Mangaan

Ocean Calcium Gold bevat ook vitamine C, Magnesium en Mangaan, allen bedoeld om verdere ondersteuning en optimale absorptie en opname van calcium in de botstructuren te bewerkstelligen. Vitamine C is een belangrijke cofactor in de synthese van collageen, de belangrijkste proteïne van onze botten. Van Vitamine C wordt ook gezegd dat het de opname van Calcium verbetert. Magnesium ondersteunt verder het juiste benutting van Calcium en vitamine D. Mangaan geeft een betere Calcium opname en is even belangrijk voor gezonde ontwikkeling en stofwisseling van botten.

Calciumrijke rode alg
Bone support met calcium, magnesium, mangaan en de vitamines C, D3 en K2.

Samenstelling per dagelijkse dosis (2 vegetarische capsules): ADH
Calcium (- carbonaat, uit rode alg) 355 mg 44%
Magnesium (-oxide, uit rode alg)  78 mg 21%
Mangaan (als citraat) 2 mg 100%
Jodium (uit rode alg) 24,9 mcg 17%
Vitamine C (ascorbinezuur) 50 mg 63%
Vitamine D3 20 mcg* 400%
Vitamine K2 50 mcg 67%

Bevat sporen van natuurlijke sporenelementen.

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
*Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Ingrediënten: gecalcificeerde rode alg (lithothamnion calcareum), plantaardige bron van calciumcarbonaat; marine magnesium extract;  vitaminen; mineralen; HPMC (vegetarische capsulehuls).

Allergie informatie: geen bekende allergenen

Aanbevolen dagelijkse dosering: 2 tot 4 vegetarische capsules per dag bij de maaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Hafkalk
Botten & Gewrichten
Huid, Haar & Nagels
Zwangerschap
Additieven vrij
Gunstig voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of in de overgang zijn

Stel uw vraag over dit product.

Navulverpakking Ocean Calcium Gold voor botten en gewrichten (120 st.)

* Verplicht(e) veld(en)

Voor u geselecteerd

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

Draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit door Vitamine B6. Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, onder andere in de benen. 60 Capsules.
€25,75

 incl. BTW

Kruidencapsules voor een sterke blaas

SagaPro, voor een sterke blaas, 1 tablet per dag, 60 tabletten per verpakking. Voldoende voor twee maanden gebruik. Ondersteunt een goed milieu in de blaas. Kruiden supplement dat is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten Nu in nieuwe verpakking
€49,-

 incl. BTW

Astaxanthine voor meer energie

Asta Energy bevat de unieke eigenschappen van Astaxanthine en zorgt voor een energie boost. Het vermindert spierschade en zorgt voor een sneller herstel na intensieve inspanning. Iedere verpakking bevat 60 capsules die na opening 1 tot 2 maanden meegaan.
€34,50

 incl. BTW

Navulverpakking Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid (120 st.)

Draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit door Vitamine B6. Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, onder andere in de benen. 120 Capsules.
€25,75

 incl. BTW

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie