Kruidencapsules voor een sterke blaas

SagaPro

SagaPro, voor een sterke blaas, 1 tablet per dag, 60 tabletten per verpakking.

Voldoende voor twee maanden gebruik.

Ondersteunt een goed milieu in de blaas.

Kruiden supplement dat is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten

Nu in nieuwe verpakking

Meer informatie

 • 100% vegan product
 • Natuurlijk product gemaakt van IJslandse kruiden
 • Het beste product bij plasproblemen
 • Voorkomt veelvuldig toiletbezoek
Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Het is ons streven je bestelling nog dezelfde dag uit te leveren.
€49,- (incl. BTW)

Bestellen

Geen verzendkosten bij een bestelling boven de €50,-

 • Snelle bezorging met PostNL

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Veilig shoppen met SSL

 • Afrekenen met iDeal en MisterCash

Vragen over het product?
info@ijslandopzijnpuurst.nl (of via de chat)

Gemiddelde score

9.8/10
9/10
Hans Horbach (Soest)
Dinsdag 24 September 2019

Werkelijk ongelooflijk, maar dit product werkt geweldig. Moest ‘s nachts regelmatig uit bed, maar dat is nu verleden tijd. Een absolute aanrader voor mensen met een overactieve blaas.

10/10

Dinsdag 13 Maart 2018

Ik heb die pillen besteld voor de blaas en ik moet zeggen wat ben ik blij dat ik die gekocht heb. Het werkt vanaf het begin en hierdoor is het leven een stuk aangenamer. Ik hoef nu niet meer in de gaten te houden waar er een WC is. Echt een uitkomst, prima spul.

10/10
Sjaak (Heemskerk)
Woensdag 24 Januari 2018

Heel goed werkend

10/10
C. de Heer (Putten)
Woensdag 24 Januari 2018

Ik laat het bij mijn vader bezorgen, hij is de gebruiker en erg happy. Van 3 tot 4x per nacht eruit om te plassen, is dat nu nog maximaal 1x en vaak helemaal niet!

10/10
Roel (Leeuwarden)
Vrijdag 08 December 2017

Geweldig, direct resultaat. Hoef er in de nacht nog maar 1 x uit, een hele verbetering

10/10
Ron (Rotterdam)
Dinsdag 25 Juli 2017

Ik had direct baat. Van 3x per nacht eruit nu kunnen doorslapen tot ongeveer 6 uur. Geweldig product en nog natuurlijk ook!

10/10

Dinsdag 09 Mei 2017

Top product, life changer !

10/10
Helga (Amsterdam)
Woensdag 26 April 2017

Ik ben marathonloopster. Moest tijdens wedstrijden vaak twee keer plassen en dat kost dus tijd. Met SagaPro kan ik in 1 keer doorlopen. PR met 5 min. verbeterd!

10/10
Richard (Rosmalen)
Maandag 09 Januari 2017

Saga Pro werkt echt. Sinds ik het gebruik hoef ik niet meer tussen de 10 en 15 keer per dag te plassen. Het is weer zoals het vroeger was. Super!

9/10
Jan-Karel van G (Deventer)
Vrijdag 10 Juni 2016

Ik heb nu twee maanden SagaPro gebruikt. Het is IJslands en Saga betekent verhaal volgens mij, maar dit is geen verhaaltje. Het plassen wordt nooit meer zoals vroeger denk ik, maar het is wel veel minder. Ik hoef er 's nachts nu maar 1 keer uit en dat voor mij (en mijn vrouw) echt fijn.

10/10
Hans (Breda)
Vrijdag 10 Juni 2016

Ik heb het idee weer terug te keren naar een normaal leven, zonder steeds drang te hebben om naar de WC te gaan en zonder dat het constant in m'n hoofd speelt. het voelt als een bevrijding!

10/10

Dinsdag 17 Mei 2016

Voordat ik SagaPro leerde kennen was frequent urineren een probleem voor mij. Dit hield me erg bezig, zowel tijdens de dag met activiteiten in de buitenlucht en ook 's nachts. SagaPro heeft me enorm geholpen en nu word ik uitgerust wakker.

Bekijk meer Beoordelingen
Schrijf zelf een review
(Uw emailadres wordt niet getoond bij uw review)
Waardering *

* Verplicht(e) veld(en)

Over het product SagaPro

IJSLANDS. PUUR. WELDADIG.

Stel je zelf voor, midden in de IJslands wildernis, naast een rivier waarvan de oevers begroeid zijn met vochtig en felgekleurd mos. In de verte zie je vreemd gevormde vulkanische rotsformaties en ver daarachter een majestueuze gletsjer, liggen op een actieve vulkaan. Er is geen boom te zien. Op een rots midden in de stroom groeit een eenzame plant. De schoonheid van deze plant verschilt totaal van die van andere IJslandse planten, alsof het een overlevende is uit barre tijden. Het plantje draagt een zweem van een ver verleden.

Oude IJslanders woonden in deze streek en hier verzamelden de Vikingen zelf dit kruid voor ze naar Europa voeren, waar het als ruilmiddel in de handel werd gebruikt. We praten over Angelica, Engelkruid.

Van IJslands vele heilzame kruiden is Angelica Archangelica het diepst geworteld in de geschiedenis van het land. De eerste IJslanders hadden veel respect voor dit krachtige kruid en gebruikten het voor verschillende doeleinden. Angelica is echt een spectaculair kruid. Aan het eind van de zomer staat het bijna twee meter hoog en aangezien er in IJsland bijna geen bomen groeien vormen de rijke, groene Angelica velden een opvallend beeld in het landschap. Er zijn veel historische beschrijvingen over Angelica die erop duiden dat het door de eeuwen heen hoog werd geacht. Veel van deze beschrijvingen komen uit IJsland, veelal uit de Saga, IJslands beroemde literaire erfgoed, bijvoorbeeld het verhaal waarin een Viking kon voorkomen dat hij in een ravijn viel door zich vast te houden aan een Angelica plant. Angelica is ook bekend in veel andere landen.  De latijnse naam, Angelica Archangelica, vindt zijn oorsprong in het verhaal van een monnik die werd bezocht door een aartsengel. Deze engel wees hem op het kruid dat volgens hem een geneesmiddel was tegen de pest.

“Angelica Archangelica”

 • Is één van de weinige planten in IJsland die de ijstijd heeft overleefd
 • Wordt al 1100 jaar gebruikt in IJsland
 • Werd door de Vikingen gebruikt als betaalmiddel
 • Is genoemd naar een aartsengel en wordt daarom Engelkruid genoemd.
 • Was zo waardevol in de Middeleeuwen dat het stelen ervan officieel verboden werd in het eerste IJslandse wetboek.

 

Hoe werkt SagaPro?

SagaPro tabletten ondersteunen de blaas- en nierfunctie. Ze helpen tevens om goed te kunnen plassen.  Angelica archangelica is niet alleen goed voor de urinewegen. Deze heilzame plant ondersteunt bovendien de gehele spijsvertering.

SagaPro, kruidenpreparaat

SagaPro is een voedingssupplement met Angelica archangelica, per dagdosering (1 tablet) 100mg

Netto gewicht; 24gr

Aantal: 60 Tabletten per verpakking

Inname van SagaPro

 • Neem er 1-2 per dag. Begin met 2 tabletten in de eerste 4 dagen, bekijk daarna of 1 tablet per dag voldoende is. Elke verpakking bevat 60 tabletten.
 • Als u SagaPro voor het eerst koopt adviseren we 2 tot 3 stuks te kopen om het goed te kunnen uitproberen.
 • Wilt u de blaas ondersteunen gedurende de nacht: neem de tabletten in de avond.
 • Wilt u de blaas ondersteunen gedurende de dag: Neem de tabletten in de ochtend of later op de dag.
 • U kunt SagaPro innemen tijdens de maaltijd maar dat is niet noodzakelijk.

Ingrediënten

Vulstof: dicalciumfosfaat, cellulose, Angelica archangelia extract, antiklontermiddel, talk, coating:

antiklontermiddel: magnesiumstearaat

coating: Hypromellose, glycerol

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Buiten bereik van kinderen houden, gebruik niet als de verpakking niet intact is. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of in periode van het geven van borstvoeding. Houd u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosis.

Vrij van bekende allergenen

Bewaren op een droge plek, uit het zonlicht.

SgaPro wordt geproduceerd door SagaMedica ehf., Krókhálsi 5d, 110 Reykjavík, IJsland

www.sagamedica.is

Incl. 6% BTW
SagaMedica
Plassen
Blaas
100% vegan product
Natuurlijk product gemaakt van IJslandse kruiden
Het beste product bij plasproblemen
Voorkomt veelvuldig toiletbezoek

Veel tevreden klanten over SagaPro

Na de introductie in Nederland gebruiken inmiddels meer dan 1000 mensen IJslandse SagaPro. De verdeling tussen mannen en vrouwen is nagenoeg gelijk. We krijgen veel positieve reacties en ook tips over het gebruik van SagaPro.

Lees verder >

 

SagaPro, het meest gebruikte middel bij klachten van een overactieve blaas

Lees verder >

 

SagaPro voor een sterke blaas

Klinische studie naar SagaPro voor de blaas van 2011 tot 2012. Het product zelf werd bestudeerd en niet alleen de ingrediënten zoals vaak gebeurt.

Het is een gerandomiseerde, dubbelblinde parallelstudie en placebogecontroleerd. Het is een opmerkelijke mijlpaal voor IJslandse academische wereld en van belang voor de industrie van IJslandse natuurlijke producten als geheel, want het is de eerste studie in zijn soort die werd uitgevoerd op een IJslands natuurlijk product. Het project kreeg een subsidie van het Technology Development Fund in IJsland.

De studie werd goedgekeurd door zowel de IJslandse Geneesmiddelenbureau en het Nationaal Comité bio-ethiek en uitgevoerd door Encode Ltd.

SagaPro is goed voor de blaasfunctie. Volgens de studie, is SagaPro een heilzaam en goed natuurproduct.

Lees hier meer over SagaPro

 

SagaPro voor vrouwen 

SagaPro wordt verkocht sinds 2005 en veel vrouwen gebruiken het regelmatig wanneer zij hun blaas schoon willen houden. Omdat eerst werd gedacht dat SagaPro vooral geschikt was voor mannen werd de studie opgezet met mannen. De studie toonde echter aan dat SagaPro op de blaas zelf schoon houdt. Dit is de reden dat het product geschikt is voor de blaasfunctie van zowel mannen als voor vrouwen.

Een van de meest interessante uitkomsten van de studie is dat het bevestigd dat SagaPro goed is voor blaas zelf.

"Het effect was onmiddellijk zichtbaar"

Mijn 15-jarige zoon heeft zijn hele leven in bed geplast maar sinds hij SAGAPRO gebruikt, heeft hij slechts één ongelukje gehad in twee maanden. Hij heeft altijd te maken gehad met enuresis en het heeft hem psychologisch behoorlijk beïnvloed de afgelopen jaren. Ook sociaal heeft het nogal wat impact gehad. Het was bijv. niet mogelijk om bij zijn vrienden te gaan logeren en hij heeft ook de schoolkampen moeten missen. Als hij toevallig een paar droge nachten had dan groeide onze hoop, maar die werd dan weer tenietgedaan als het fout ging en de teleurstelling werd sterker en sterker. Hij gebruikt nu iets meer dan twee maanden SagaPro – elke avond twee tabletten. Het effect was er onmiddellijk. Hij heeft nog maar één keer een nat bed gehad en dat is nu meer dan een maand geleden. Dit is een enorm succes en dat wilde ik met u delen. Dank u voor dit prachtige product!

Lilja Saevarsdottir, IJsland

 

"Rekenen op SagaPro overdag"

Ik maakte kennis met SagaPro door Kristin Leifsson die bij SagaMedica werkt. Hij hoorde dat ik het klassieke probleem had, dat zo velen van ons met een overactieve blaas of blaas verlamming hebben, dat je altijd op zoek bent naar het volgende toilet.

In mijn geval, gewoon de stad uitgaan maakte me angstig, ook al was het niet eens een lange rit. Het was niet per se dat ik absoluut moest plassen - het was gewoon het gevoel. Hij vroeg me of ik SagaPro wilde proberen, wat ik deed, zolang het geen invloed zou hebben op de medicijnen die ik al innam voor de blaasverlamming. Mij werd bevestigd dat dit geen probleem was en ik kreeg de tabletten de dag erna. Dit was in 2010 en al snel voelde ik het verschil. Ik voelde me meer op mijn gemak - ik kan nog steeds niet echt begrijpen waarom precies, omdat ik daarvoor niet goed aanvoelde of ik moest plassen of niet. Ik wist alleen dat ik regelmatig naar de WC moest gaan om de blaas te legen.

SagaPro heeft dingen veranderd op een zodanige manier dat ik niet het gevoel heb dat ik constant moet kijken of er een toilet in de buurt is, waar ik ook ga. En de stad uitgaan is niet zo’n onderneming als het vroeger was. In oktober 2011 kreeg ik een groot deel van het gevoel in mijn blaas weer terug, die 1 jaar en 8 maanden verlamd was geweest. Het is geen goed idee om te stoppen met het innemen SagaPro noch de medicijnen die ik moet innemen, omdat de beklemming en het frequente toiletbezoek dan meteen toeneemt.

Mijn kwaliteit van leven is zeker toegenomen omdat het toiletbezoek niet zo frequent is en ik in mijn hoofd niet meer zo bezig ben met dit chronisch probleem. Nu kan ik langer ritten maken zonder mijn reizen rond openbare toiletten te hoeven plannen of me af te vragen of dit of dat familielid thuis is en of ik daar misschien van hun toilet gebruik kan maken.

Ik heb dit probleem 's nachts niet omdat ik een katheter gebruik voor het slapen gaan om de blaas te legen. Daarom slaap ik de hele nacht door, tenzij de verlamming echt opspeelt, dan moet ik ongeveer om zes uur in de ochtend. Dus ik reken op SagaPro gedurende de dag, misschien iets anders dan waarvoor de meesten het gebruiken, maar het werkt heel goed voor mij. In mijn geval denk ik dat ik de effecten vrij snel heb ervaren, dus mijn advies is om het een kans geven SagaPro te gebruiken voor minstens een maand om te zien of het helpt.

Helga Arnardottir, IJsland (gepubliceerd met toestemming van het “tijdschrift van de IJslandse MS Society”)

 

"Ik kan SagaPro van harte aanbevelen bij lange afstand lopers"

Ik ben een lange afstand loper! Ik probeerde SagaPro in de voorbereiding van de laatste marathon die ik liep in Boston 2013. Veel lange afstand lopers brengen hun run in kaart, rekening houdend met de tijdstippen van plassen. Dat weet ik uit eigen ervaring. Ik moest bij langere loopwedstrijden af en toe stoppen om te plassen en ik begon mijn vochtinname te verminderen, zowel voor als tijdens de wedstrijd. Veel vochtverlies treedt op bij lange afstand lopen en je kunt je niet veroorloven om niet te drinken maar ook niet tijdens de wedstrijd te moeten plassen. SagaPro vermindert het frequent urineren aanzienlijk en ik kon een gepaste hoeveelheid vloeistof drinken afgestemd op de behoefte van de wedstrijd. Het verbeterde de kwaliteit van de training en wedstrijden en het lopen was gewoon comfortabeler en beter voor het resultaat!

Ik kan SagaPro van harte aanbevelen voor de lange afstand lopers die dit probleem herkennen.

Melkorka Árný Kvaran, manager en trainer Kerrupúls sf

 

"SagaPro heeft mijn man rustige nachten bezorgd"

Ik schrijf als een regelmatige koper van SagaPro voor mijn man die zeer veel baat heeft bij het gebruik van dit prachtige product.

SagaPro heeft mijn man rustige nachten bezorgd, zonder het gedoe van frequent toiletbezoek die stress en gebrek aan slaap veroorzaken wat weer van invloed is op zijn prestaties op het werk.

Er zijn geen bijwerkingen en geen problemen bij het gebruiken van SagaPro. Sinds we zijn begonnen met het nemen van de tabletten, kunnen we niet meer zonder en ik kan me niet meer voorstellen hoe we er eerder mee omgingen.

We vonden SagaMedica zeer professioneel en zeer snel in het sturen van onze bestellingen zonder gedoe of vertragingen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe gemakkelijk het is om SagaPro te kopen. (*)

Ik wil zeggen; "Hartelijk dank aan iedereen bij SagaMedica" en ga zo door met het goede werk.

Stel uw vraag over dit product.

Kruidencapsules voor een sterke blaas

* Verplicht(e) veld(en)

Voor u geselecteerd

Vloeibare levertraan met Omega 3

De levertraan
Vloeibaar, 220ml
Puur natuurlijke levertraan van kabeljauw. Met Omega-3 en andere vetzuren, zoals het bedoeld is door de natuur. Koud verwerkt en daarom geclassificeerd als “extra virgin oil”
€49,90

 incl. BTW

Astaxanthine voor meer energie

Asta Energy bevat de unieke eigenschappen van Astaxanthine en zorgt voor een energie boost. Het vermindert spierschade en zorgt voor een sneller herstel na intensieve inspanning. Iedere verpakking bevat 60 capsules die na opening 1 tot 2 maanden meegaan.
€34,50

 incl. BTW

Navulverpakking Ocean Calcium Gold voor botten en gewrichten (120 st.)

Een premium product. Optimaal door vitamine D3 en K2 (MK7) samen met vitamine C, magnesium en mangaan. Gunstig voor vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven of in de overgang zijn. Navulverpakking bevat 120 Capsules.
€26,90

 incl. BTW

Ocean Calm voor vermindering van vermoeidheid

Draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit door Vitamine B6. Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, onder andere in de benen. 60 Capsules.
€25,75

 incl. BTW

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie