Wil jij weten waarom de IJslandse voetballers zo goed zijn geworden?


Wil jij een echte goede voetballer worden? Lees dan onderstaande tips om naar de top te gaan.

1.      Eet SKYR, een typisch IJslands zuivelproduct. En dan bedoelen we niet de Skyr die in Nederland te koop is. De Nederlandse Skyr komt namelijk van een Deens bedrijf en wordt niet in IJsland gemaakt. Een enorm verschil.

2.      Neem dagelijks levertraan. Vroeger was levertraan vloeibaar en had een rare (na)smaak wat kans op boertjes gaf. Tegenwoordig is levertraan in capsules verkrijgbaar zonder bijwerkingen. (Dropi en Ocean Krill)

3.      Slaap vanaf je babytijd in de buitenlucht. Dit doen IJslanders ook. Voor huizen en flatgebouwen zie je, zomer én winter, vele kinderwagens staan. Met baby! Dit zorgt ervoor dat baby’s veel frisse lucht krijgen en dat is dus goed voor de longetjes.

4.      Werk hard in de winter en geniet volop van het licht in de zomer. IJsland ligt tegen de poolcirkel aan. Het gevolg hiervan is dat het donker is in de winter en bijna de hele nacht licht is in de zomer!

5.      Ga voor de spiegel staan, kijk heel serieus, doe je armen omhoog en zeg heel hard: OE! Herhaal dit, eerst met langere tussenpozen, vervolgens steeds sneller. Als je dit hebt geoefend voor de spiegel, kun je het voor een grote menigte doen. Wedden dat je hiervan een kick krijgt?! Bekijk hier het voorbeeld 

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie