Veel tevreden klanten over SagaPro


Na de introductie in Nederland gebruiken inmiddels meer dan 1000 mensen IJslandse SagaPro. De verdeling tussen mannen en vrouwen is nagenoeg gelijk.

We krijgen veel positieve reacties en ook tips over het gebruik van SagaPro. Zo bevelen we aan om de eerste vijf dagen zowel in de ochtend als in de avond een tablet te nemen en daarna te proberen om terug te schakelen naar één per dag om te ondervinden of het bereikte effect blijft bestaan. Een aantal gebruikers geeft aan permanent twee tabletten per dag te gebruiken en hiermee blijvend verbetering te ondervinden. Zij geven aan dat het effect daarmee stabieler is. 

“Het is een product dat grote invloed heeft op mijn levensvreugde”, zo mailde een gebruiker ons. “Als je al jaren gewend bent om altijd je omgeving te scannen om te zien of er een toilet in de buurt is, dan is het een verademing om daar relaxter mee om te kunnen gaan omdat de aandrang om te moeten plassen je niet meer overvalt”.

Veel reacties gaan ook over nachtrust. Vaak wordt gemeld dat het “regelmatig eruit moeten ’s-nachts” wordt verminderd of helemaal niet meer nodig is, waardoor niet alleen de gebruiker maar vaak ook de partner aan een betere nachtrust toekomt.

Ook het feit dat SagaPro een natuurlijk product is wordt veel benoemd als positief feit. Het idee dat je geen geneesmiddel hoeft te gebruiken maar je problemen met een natuurlijk middel te lijf kunt gaan leidt tot grote tevredenheid over het middel.

Een succesvolle introductie dus van SagaPro in Nederland.

Bekijk het product

Neem gerust contact met ons op als u aanvullende vragen of opmerkingen heeft, onze medewerkers staan voor u klaar. Dat kan via info@ijslandopzijnpuurst.nl

Het team van IJslandopzijnpuurst

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie | IJslandopzijnpuurst.nl ©