SagaPro, het meest gebruikte middel bij klachten van een overactieve blaas


In een fjord in het noorden van IJsland, net onder de poolcirkel ligt Hrísey (uitspraak; Hriesei), een klein eiland van 7,5 km lang en maximaal 2,5 km breed. Er wonen ongeveer 200 mensen en het is een oase van rust.

Op dit kleine eiland groeit de Archangelica Angelica plant. Deze plant wordt in de zomer met de hand geplukt en is hoofdbestanddeel van SagaPro, het beste middel tegen frequent plassen ten gevolge van een lage blaascapaciteit. Het middel werkt in het bijzonder goed bij mensen met een overactieve blaas, die overdag vaak moeten plassen of ’s nachts vaak het bed uitmoeten om naar de wc te gaan. Het middel werkt zeer goed voor zowel mannen als vrouwen.

De ligging van het eiland moet perfect zijn gezien de overvloedige aanwezigheid van Archangelica Angelica. De pure IJslandse lucht, het gure klimaat en de ongereptheid van het gebied zijn de voedingsbodem voor deze bijzonder sterke plant met zijn bijzondere kenmerken. Het oogsten gebeurt overigens op een eco-vriendelijke en duurzame wijze.


Hoe SagaPro te gebruiken

In IJsland is SagaPro al jarenlang absoluut het meest gebruikte middel voor klachten van een overactieve blaas. In de rest van de wereld en dus ook in Nederland wordt het middel zeer goed ontvangen.

Wij adviseren de eerste vijf dagen te starten met 2 tabletten per dag (in de ochtend en avond). Een goed resultaat? Dan mag je teruggaan naar 1 tablet per dag om te kijken of dit voldoende is. Veel gebruikers vertellen ons dat deze aanpak goed werkt. Dat geldt niet voor iedereen, anderen gaan door met twee tabletten per dag voor het beste resultaat. Er zijn ook frequent gebruikers die af en toe een korte periode stoppen en toch op die manier de klachten onder controle houden.

Een in 2011 en 2012 uitgevoerde klinische studie naar de werking van SagaPro bewijst dat het middel werkt voor mensen met een blaasprobleem ten gevolge van een overactieve blaas. Het probleem is te vervelend en vaak te dominant aanwezig om er niets aan te doen. SagaPro kan u helpen!

 

Koop SagaPro

SagaPro, voor een sterke blaas, 1 tablet per dag, 60 tabletten per verpakking

€49,- (incl. BTW)

Koop SagaPro

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

iDeal

Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies

Webdesign by Applepie | IJslandopzijnpuurst.nl ©